Heeft u het plan om een beleggingspand te kopen in Leiden? Dan heeft u een zeer rendabel idee gekregen! Leiden is namelijk ontzettend in trek. Allereerst is het een echte studentenstad waar elk jaar meer dan 30.000 studenten gaan studeren. Een aantal studenten woont thuis, anderen komen van buiten de stad en zoeken in Leiden een geschikte en betaalbare woonruimte. Leiden is ook bij niet-studenten geliefd. Bijvoorbeeld bij toeristen en bij de beroepsbevolking. Een beleggingspand kopen in Leiden is dus zeker een goed idee!

Zowel op de korte als lange termijn kan deze vastgoedinvestering u veel rendement opleveren. Allereerst via verhuur en uiteindelijk met de verkoop. Omvat uw plan één van die zaken? Dan is De Bloois Vastgoed uw partner om een zo hoog mogelijk rendement uit uw investering te halen.

Onze werkwijze

Een beleggingspand kopen in Leiden begint bij De Bloois Vastgoed met het uitzoeken van het best passende pand voor u. Welk pand het best bij uw plannen past, is afhankelijk van uw investeringsdoelen. De een wil een pand kopen en particulier verhuren. De ander wil het pand kopen en hier een studentenwoning van maken. Zo kunnen naderhand meerdere woningen in hetzelfde pand worden verhuurd. Soms kan dit een veel hoger rendement betekenen. Daartegenover staat wel dat er hierdoor meer bij het vastgoedbeheer komt kijken. De Bloois Vastgoed heeft met beide mogelijkheden veel ervaring.

Beleggingspand kopen in Leiden? Dan gaan we als volgt te werk:

  1. Eerst gaan we met u in gesprek. We achterhalen zo uw doelen en uw financiële mogelijkheden.
  2. Hierna gaan we samen met u op zoek naar een geschikt beleggingspand om te kopen, in Leiden of eventueel een andere stad. Onderhandelingen en het regelen van de juiste vergunningen kunt u aan ons overlaten!
  3. We ronden de koop voor u af en regelen dan, indien nodig en gewenst, dat het pand wordt opgeknapt, zodat u hier ook op de lange termijn voordeel van heeft.
  4. Huurders? Die hoeft u niet te zoeken. Dat doen wij!
  5. Het beheer nemen wij indien gewenst ook voor u uit handen.
  6. Kiest u er uiteindelijk voor om uw beleggingspand in Leiden te verkopen? Ook dan kunt u rekenen op de professionele ondersteuning van De Bloois Vastgoed.

Bij ons wordt investeren in vastgoed haalbaar en optimaal rendabel. U bent compleet ontzorgd.

Zo hoog mogelijk rendement behalen

Wilt u een beleggingspand kopen in Leiden en een zo hoog mogelijk rendement behalen? Dat is mogelijk wanneer u in zee gaat met een ervaren en deskundige partij! De Bloois Vastgoed kent de markt, beschikt over de juiste kennis omtrent wet- en regelgeving, en heeft een groot netwerk van huurders. Daar plukt u de vruchten van via een zo hoog mogelijke winst uit uw beleggingspand. De courtage? Die is bij ons inclusief verhuur!

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij geven u meer informatie over de mogelijkheden.

Neem contact op

Neem contact op
In welke regio('s) heeft u interesse? U wordt binnen 24u teruggebeld.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de privacy voorwaarden.
Waarom De Bloois Vastgoed?
  • Wij kennen de markt
  • Wij hebben kennis van de huidige wet- en regelgeving
  • Wij hebben een groot netwerk aan huurders
De Bloois Vastgoed helpt u verder! Bel mij terug
Van A tot Z ontzorgd
No cure no pay
Courant pand
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Contact De Bloois Vastgoed B.V. Noordeinde 46 2611 KJ Delft info@deblooisvastgoed.nl 015 750 30 40
Bedrijfsinformatie Kvk: 69350329 Rekeningnr: NL15 ABNA 0414 9170 14 BTW nr: NL857841786B01
Copyright © 2018 Deblooisvastgoed.nl - Partners - Privacy - Sitemap - Developed by