Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Delft, Molslaan

  • Straat Molslaan
  • Postcode 2611CZ
  • Stad Delft
  • Prijs €995 (excl.)
  • Beschikbaar Verhuurd onder voorbehoud
  • Interieur Gestoffeerd / gemeubileerd
  • Oppervlakte 76m²
  • Woning type Appartement

Beschrijving

Op zoek naar een woning in de binnenstad van Delft met ruimte? Wil je rustig wonen met alle voorzieningen op loopafstand? Zoek niet verder, dit appartement op de begane grond heeft het allemaal!

Gelegen nabij de Beestenmarkt, is gezelligheid letterlijk om de hoek te vinden. Toch is de Molslaan rustig te noemen met voornamelijk bestemmingsverkeer. De woning is gelegen aan één van de vele karakteristieke grachten van Delft.

Via de gemeenschappelijke ingang met de bovenwoning, kom je aan in de entree waarin aan het eind de ingang naar de woning is. Je komt aan in de ruime eetkamer (3.72m x 6.25m), in een L-vorm verbonden met de woonkamer (7.35m x 4.41m). Van hier is toegang tot de slaapkamer (3.67m x 2.94m, de keuken (2.76m x 2.06m) en de badkamer (1.75m x 1.66m). Ook is er een separaat toilet.
De woning wordt aangeboden compleet met apparatuur en wasmachine en in deels gemeubileerde staat. Graag informeren wij tijdens de bezichtiging.

Bij interesse graag een reactie plaatsen met uw contactgegevens. In overleg met de huidige huurders gaan we een bezichtiging afspreken. Graag tot ziens!

Huurprijs € 995,- excl. per maand
Voorschot € 200,- voor GWE, internet, TV, lokale belastingen en stoffering.

Voorwaarden:
- Geschikt voor werkend stel of alleenstaande
- Beschikbaar vanaf 15 februari
- Minimaal 12 maanden
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.