Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Den Haag, Veenendaalkade

  • Straat Veenendaalkade
  • Postcode 2547AK
  • Stad Den Haag
  • Prijs €1350 (excl.)
  • Beschikbaar Verhuurd
  • Interieur Gestoffeerd
  • Oppervlakte 77m²
  • Soort appartement Tussenverdieping

Beschrijving

N.B: BEZICHTIGINGSAANVRAGEN WORDEN ALLEEN PER E-MAIL VERWERKT.

Op de 2e verdieping gelegen 4-kamer appartement, volledig voorzien van dubbel glas, met balkon aan de achterzijde en een eigen (fiets)berging in de onderbouw. De woning heeft vrij uitzicht over de Veenendaalkade met gezellige woonboten.

Locatie: Leyenburg is een rustige woonwijk in het stadsdeel Escamp. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in winkelcentrum Leyenburg aan het Monnickendamplein. Aan de rand van de wijk bevindt zich het Haga Ziekenhuis. Aan de Veenendaalkade en Soestdijksekade zorgen woonboten voor een levendige sfeer. De wijk grenst aan het Zuiderpark waar je uitstekend kunt sporten, wandelen of picknicken. In de zomermaanden vinden er verschillende grote evenementen en concerten plaats, zoals Parkpop. In Leyenburg vind je het Florence Nightingalepark met kinderboerderij. Heb je groene vingers, maar zelf geen tuin? In buurttuin Zuiderpark (aan de Anna Polakweg) kun je een volkstuintje huren.

Indeling: Toegang via een centrale entree met brievenbussen- en bellentableau, opgang via portiektrap naar de 2e etage, entree van het appartement, ruime hal, vaste kast met meterkast, toiletruimte met fonteintje, badkamer met wastafel en inloopdouche, voorzijslaapkamer met een inbouwkast, woonkamer en suite met originele schuifdeuren en twee inbouwkasten, achterzij slaapkamer met een inbouwkast; keuken voorzien van: rvs-spoelbak, wasmachineaansluiting, oven, gaskookplaat, koel/vries combinatie en opstelplaat van de cv-ketel; alle vertrekken aan de achterzijde bieden toegang tot het balkon (Noordwesten). In de onderbouw is een eigen ruime (fietsen)berging aanwezig.

Bijzonderheden:

* Woonoppervlakte 77 m2;
* Huurprijs € 1.350,- exclusief G/W/E.

Voorwaarden:

* Borg gelijk aan 1 maand huur;
* Huurperiode 24 maanden, verlenging mogelijk in overleg;
* Beschikbaar na verkrijgen van huisvestingsvergunning;
* Beschikbaar voor maximaal 2 woningdelers of een gezinshuishouden.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.