Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Rotterdam, Dirk Danestraat

  • Straat Dirk Danestraat
  • Postcode 3027CA
  • Stad Rotterdam
  • Prijs €695 (incl.)
  • Beschikbaar 2021-03-19
  • Interieur Gestoffeerd
  • Oppervlakte 22m²
  • Soort appartement Studio

Beschrijving

COMPLEET GERENOVEERDE ZELFSTANDIGE STUDIO

Op zoek naar een zelfstandige studio, compleet met nieuwe luxe keuken, nieuwe badkamer én een ruim balkon, in Spangen? Zoek niet verder en vraag via deze advertentie een bezichtiging aan!

De Dirk Danestraat, een zijstraat van de Mathenesserweg, is een leuke locatie met alle gemakken die de grote stad te bieden heeft. Het centrum van Rotterdam is op 10 minuten fietsafstand en is de ligging ten opzichte van uitvalswegen (A4, A13, A20), openbaar vervoer (tram voor de deur, metro, bus), (basis)scholen en winkels uitstekend.

De studio is compleet gerenoveerd met nieuwe luxe keuken met inbouwapparatuur, zoals koelkast, combi-oven, vaatwasser en afzuigkap. De badkamer is ook compleet vernieuwd met toilet, wasbak, spiegel, douche met thermostaatkraan en is volledig betegeld.
Daarbij komt ook nog een privé buitenruimte van 5m lang! Ideaal voor de zomermaanden om buiten te zitten en te genieten van het ruime uitzicht.

Voorwaarden:
Huurprijs € 695,-
incl. GWE, TV, internet, excl. lokale belastingen
Borg € 695,-
Huurperiode 12 maanden, verlenging mogelijk in overleg
Per direct beschikbaar
Geschikt voor 1 persoon
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.