Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Rotterdam, Van Swietenlaan

  • Straat Van Swietenlaan
  • Postcode 3083DZ
  • Stad Rotterdam
  • Prijs €1150 (excl.)
  • Beschikbaar 2020-11-10
  • Interieur Gestoffeerd
  • Oppervlakte 75m²
  • Woning type -
  • Buitenruimte Ja

Beschrijving

Op loopafstand van het winkelcentrum Zuidplein mogen wij u aanbieden deze royale maisonette-hoek-woning! Het appartement is gelegen op de bovenste etage van het complex en is netjes onderhouden. Voorzien van een gezellige woonkamer met een levendig uitzicht, keurige keuken, nette badkamer en 3 slaapkamers.

Het is makkelijk boodschappen doen met winkelcentrum Zuidplein voor de deur. Sport- en evenementencomplex Ahoy, het Zuiderpark evenals opstapplaatsen voor openbaar vervoer zijn op steenworp afstand.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond; Entree via de centrale ontvangstruimte met trappenhuis.

3e verdieping; Woningentree met tochtportaal; meterkast en garderobe; Sfeervolle woonkamer met een vrij uitzicht over het plein. Op de vloer ligt een laminaatvloer; Slaapkamer 1 bevindt zich langs de woonkamer; Halfopen keuken welke is voorzien van een keurige keukenunit uitgerust met keramische kookplaat, vlakscherm afzuigkap, combimagnetron en een tweede unit met kastruimte. Ook hier is op de vloer laminaat gelegd.

4e verdieping; Overloop met toegang tot de vertrekken; Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde; Deze is voorzien van laminaat, een fraaie nis met wasmachineaansluiting en toegang tot het balkon; Het balkon heeft een sfeervol en vrij uitzicht; Slaapkamer 3 is gelegen aan de achterzijde en tevens voorzien van laminaat; De nette badkamer is geheel betegeld met een neutrale tegelkleur en voorzien van een ligbad, vast wastafelmeubel en tweede toilet.

Globale afmetingen:
Woonkamer 2.10 x 2.80
Keuken 2.88 x 2.20
Slaapkamer 1 2.10 x 2.80
Slaapkamer 2 4.17 x 3.52
Slaapkamer 3 3.95 x 2.47
Badkamer 1.80 x 2.00

Voorwaarden:
- Huurprijs: € 1.150,- exclusief W/E
- Voorschotstookkosten € 100,-
- Borg € 1.250,-
- Beschikbaar voor 3 woningdelers / studenten of een gezinshuishouden
- Minimale huurperiode: 12 maanden
- Geen huisvestingsvergunning nodig voor deze woning

Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.