Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Een extra kanaal om uw vastgoed te verkopen

U kunt als makelaar uw portfolio en huisaanbod geheel kosteloos met ons delen, zonder dat u (een gedeelte van) uw commissie of fee verliest. Wij zijn namelijk een aanvulling op uw makelaarsdiensten. 

Neem vrijblijvend contact op >>

Wij leveren graag een goede koper aan uit ons netwerk. Vastgoed verkopen kan namelijk gezien worden als één van de kernactiviteiten van De Bloois Vastgoed en door middel van het delen van onze kennis en expertise stimuleren wij de verkoop van uw vastgoed, geheel zonder kosten en zonder zorgen. U behoudt namelijk uw eigen vergoeding, en wij vragen courtage aan onze koper. Kortom, als makelaar uw vastgoed verkopen in samenwerking met De Bloois Vastgoed biedt u diverse voordelen.

Ons netwerk is hoofdzakelijk in de Randstad en grootstedelijke gebieden opzoek naar:
Woningen/vastgoedportefeuilles Verhuurd(e) of lege woning(en), kamerverhuurpanden, studentenwoningen, studio’s, appartementen, hele panden en woonwinkelpanden.
Grondposities/ (her)ontwikkelingslocaties/ transformaties Locaties waar nieuwbouw kan plaatsvinden of getransformeerd mag worden naar woningbouw.
Kantoorruimten Kantoren in Nederland gelegen op strategische locaties.
Bedrijfsgebouwen Bedrijfspanden op goed ontsloten bedrijfsterreinen.

Uw vastgoed verkopen via De Bloois Vastgoed

De Bloois Vastgoed beschikt over een zeer betrouwbaar en uitgebreid netwerk met daarin tal van vastgoedinvesteerders. Dit netwerk hebben wij opgebouwd door jarenlange ervaring en succesvolle dienstverlening op het gebied van beleggingspanden. Gedurende de afgelopen jaren is De Bloois Vastgoed dan ook zeer actief geweest in grote steden als: Delft, Leiden, Rotterdam en Den Haag. Wanneer u besluit een samenwerking aan te gaan met De Bloois Vastgoed kan het vastgoed dat zich in uw makelaarsportfolio bevindt, zonder kosten en low profile met een aantal potentiële kopers uit ons netwerk gedeeld worden. Doordat De Bloois Vastgoed de beschikking heeft over een veelzijdig netwerk, ontvangt u beslist een goede prijs voor uw vastgoed. Als makelaar vastgoed verkopen was nog nooit zo makkelijk!

U behoudt uw volledige fee / commissie!

Als makelaar ontvangt u uiteraard een fee of commissie voor het verkopen van vastgoed. Indien u besluit om als makelaar vastgoed te verkopen met de hulp van De Bloois Vastgoed, dan kunt u rekenen op optimale dienstverlening, een ruim netwerk met potentiële kopers, een stille verkoop én het volledige behoud van uw fee / commissie.  Wij delen uw vastgoed(portfolio) met diverse geschikte investeerders en zodra er een succesvolle verkoop plaatsvindt in ons netwerk, hoeft u niets te betalen. In dit geval zal de koper namelijk onze courtage betalen.

Het is dus een efficiënte aanvulling op uw makelaarsdiensten!

Ook als makelaar uw vastgoed verkopen via ons?

Als makelaar zijnde doet u niets liever dan vastgoed verkopen. U kunt geheel kosteloos gebruikmaken van het netwerk van De Bloois Vastgoed. Hiervoor hoeft u uitsluitend contact met ons op te nemen. Dit is snel en eenvoudig mogelijk door middel van de contactpagina op onze website. De Bloois Vastgoed gaat graag de samenwerking met u aan!

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Selecteer een onderwerp Waar wij u mee van dienst kunnen zijn
Van A tot Z ontzorgd
No cure no pay
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl