Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Waarom een beleggingspand in Den Haag?

De vraag naar onder meer studentenkamers is in deze stad namelijk erg groot. Jaarlijks studeren er bijna 30.000 studenten in Den Haag en veel van deze studenten zoeken een geschikte woonruimte in de stad. Een beleggingspand kopen in Den Haag, dit eventueel verbouwen, en de kamers van dit pand als studentenkamers verhuren, is dan ook een krachtig plan. De Bloois Vastgoed helpt u bij het vinden en aankopen van geschikte panden die uiteindelijk eenvoudig zullen resulteren in een succesvolle, rendementvolle investering.

Doelgericht werken naar rendement

Een beleggingspand kopen in Den Haag begint altijd met het opstellen van uw beleggingsdoelen. U wilt beleggen, maar wat wilt u uiteindelijk met het pand doen na de aankoop? Wilt u het verhuren aan één huurder of meerdere huurders, zoals studenten? Of wilt u het pand opknappen en verkopen? De Bloois Vastgoed heeft ervaring met al deze mogelijkheden. Uit de praktijk blijkt echter dat verhuren de meest rendabele weg is naar een winstgevende investering in beleggingspanden in Den Haag. We begrijpen dat niet iedereen zit te wachten op het vastgoedbeheer dat er komt kijken na het kopen van een beleggingspand. In Den Haag, Rotterdam, Leiden en Delft bieden wij daarom ook vastgoedbeheer aan als dienst. U bent bij ons compleet ontzorgd, van aankoop tot aan verhuur en beheer.

Zorgeloos investeren

Wilt u een of meerdere beleggingspanden in Den Haag kopen? Dan kunt u bij De Bloois Vastgoed zorgeloos investeren. Onze kennis en ervaring gebruiken we om u te helpen bij het kopen van uw beleggingspand. Om een investering in vastgoed in Den Haag zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben wij een breed netwerk van ervaren financieringsadviseurs, die de lokale markt tot in de puntjes kennen. Verhuurvergunningen en bouwvergunningen? Die worden ook voor u geregeld. Onze specialisten weten wat mag en wat niet mag, en vragen de nodige vergunningen tijdig voor u aan. Zo kunt u zorgeloos investeren in een beleggingspand.

Van A tot Z begeleiding

Bij De Bloois Vastgoed bieden we professionele en praktische ondersteuning bij een beleggingspand kopen in Den Haag. Daar stopt het echter niet. Bij ons krijgt u namelijk van A tot Z deskundige begeleiding. Van financiering tot aankoop, maar ook van verhuur tot beheer. Zelfs wanneer u uw beleggingspand in Den Haag uiteindelijk wilt verkopen, kunnen we u van dienst zijn. Ons doel? Een zo hoog mogelijk rendement voor u behalen.

  • De aankoopvoorwaarden zijn voor u zo voordelig mogelijk.
  • De financiering wordt efficiënt voor u geregeld. De kosten blijven zo laag mogelijk!
  • De verhuur wordt snel geregeld, wederom onder voor u voordelige voorwaarden.
  • Het vastgoedbeheer wordt vanaf de start goed ingeschat en gecontroleerd, voor optimaal redenement.

Wilt u meer weten?

Neem contact op! Dit kan via telefoon: 015 750 3040 (maandag t/m vrijdag bereikbaar). Uiteraard kunt u ook online contact met ons opnemen via het contactformulier.

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Stappenplan
Stap 1: Neem vrijblijvend contact op
Stap 2: Wij zoeken een geschikt beleggingspand
Stap 3: U ontvangt gedegen advies voor het perfecte bod
Stap 4: Wij wikkelen de gehele koop verder voor u af
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.