Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Projectontwikkelaar: Wat is dit eigenlijk?

Een projectontwikkelaar realiseert, ontwikkelt en initieert bouwprojecten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld nieuwe sportcomplexen, een nieuwe winkelcentra, nieuwe kantoorgebouwen en zelfs het ontwikkelen van een woonwijk behoort tot het takenpakket van een projectontwikkelaar! Stelt u voor dat er een nieuw project boven water is gekomen in Den Haag, dan gaat De Bloois Vastgoed, als projectontwikkelaar Den Haag, er alles aan doen zodat wij dit project mogen uitvoeren. Als projectontwikkelaar hebben wij enorme verantwoordelijkheid. Zo zijn we namelijk verantwoordelijk voor het gehele traject, denk hierbij aan het kopen van vastgoed of zelfs het kopen van het onderliggende grond tot aan de oplevering en eventuele verkoop. Zoals u ziet is het een tak van sport met enorm veel verantwoordelijkheid. Hier komen de 21 jaar werkervaring van De Bloois Vastgoed goed van pas! 

Projectontwikkelaar: Welke handelingen verrichten ze?

Zoals omschreven komt er enorm veel bij kijken, zo zijn wij namelijk van het begin tot het einde betrokken bij de gehele ontwikkeling van een bouwproject. Wij gaan op zoek naar koopbaar grond en zorgen er voor dat daar een heel project op gebouwd wordt en uiteindelijk verzorgen wij ook nog de eventuele verkoop hiervan. Van A tot Z zijn wij betrokken! Hieronder geven wij u een beeld van het takenpakket dat een projectontwikkelaar in Den Haag over het algemeen uitvoert:

  • Grond en bouwlocaties zoeken + het aankopen ervan;
  • Bestuderen omtrent de duur (haalbaarheid studie);
  • Rekening houden en in kaart brengen van de wensen;
  • Het ontwerp, de planning en begrotingen maken;
  • Constante meetings met stakeholders en overheden (vertegenwoordigers hiervan);
  • Leider functie aanhouden tegenover: aannemers, architecten en adviseurs;
  • Er voor zorgen dat de kennis over de kwaliteitseisen en regelgeving altijd actueel is;
  • Het beheren van de bijhorende budgetten;
  • Het werven van potentiële kopers en deze adviseren/begeleiden.

Zoals u ziet, zijn er genoeg handelingen die correct uitgevoerd dienen te worden om te voorkomen dat er een enorme kettingreactie ontstaat!

Partner worden als projectontwikkelaar Den Haag?

Heeft u een partner nodig voor verschillende projectontwikkelingen in Den Haag? Dan staat De Bloois Vastgoed voor u klaar. Doordat wij al 21 jaar actief zijn in de branche is ons netwerk groot met potentiële kopers en kunnen wij vaak snel handelen.

Als laatst willen wij het u duidelijk maken dat ongeacht alle handelingen die bij een bouwproject komen kijken, wij u alsnog volle transparantie bieden in wat wij doen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.