Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Verkoop uw huis aan De Bloois Vastgoed

Staat uw huis al een tijdje te koop, maar heeft er nog geen definitieve verkoop plaatsgevonden? U wilt het liefst voorkomen dat de kosten van het verkopen van uw huis in Schiedam oplopen. Kiest u voor de aanpak van De Bloois Vastgoed, dan heeft u niet te maken met makelaarskosten of advertentiekosten bij het verkopen van uw huis in Schiedam. Verkoop direct uw huis in Schiedam en maak uw vermogen vrij. 

Het snel willen verkopen van uw woning in Schiedam kan verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld de kosten die hoog oplopen wanneer u al in bezit bent van uw nieuwe huis en dus dubbele hypotheek lasten moet dragen. Ook kan het een financiële kwestie zijn waardoor u uw huis in Schiedam zo snel mogelijk wilt verkopen om vermogen vrij te maken. Ongeacht de reden van verkoop, bij De Bloois Vastgoed kunt u uw huis in Schiedam snel verkopen. Neem contact op met De Bloois Vastgoed voor het bespreken van de mogelijkheden. 

Neem contact op met vastgoedmakelaar De Bloois Vastgoed en verkoop uw huis!
Gratis en vrijblijvend voorstel: U zit nergens aan vast.
Geen vele bezichtigingen nodig: Uw huis snel verkocht.
Geen extra kosten: Bespaar geld!
Flexibele overdrachtsdatum: U bepaalt de overdrachtsdatum.
Gemakkelijke verkoop: Wij verzorgen het verkooptraject van A tot Z.
Woning terug huren?: Dat is mogelijk!

Snel uw huis verkopen in Schiedam: hoe werkt het?

Verkoopt u uw huis in Schiedam via De Bloois Vastgoed? Dan kan de verkoop binnen enkele dagen geregeld worden. Om te beginnen dient u een aanvraag in door via de website een vrijblijvend bod aan te vragen of contact op te nemen via het mobiele nummer of e-mailadres. Onze vastgoed adviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak voor een woningopname. Wilt u graag de hulp van De Bloois Vastgoed inschakelen voor een snelle verkoop? Dan kunt u een passend en vrijblijvend voorstel voor uw huis in Schiedam verwachten. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan wordt er een koopakte opgesteld die door beide partijen ondertekend dienen te worden. 

De voordelen van uw huis verkopen via De Bloois Vastgoed

De Bloois Vastgoed is te onderscheiden van andere vastgoedmakelaars dankzij de jarenlange ervaring binnen de vastgoedbranche. Ook dankzij onze goed onderhouden kennis van de wet- en regelgeving weten wij precies hoe we uw huis in Schiedam direct kunnen verkopen. De verkoop van uw huis in Schiedam zal dan ook geheel probleemloos verlopen. We werken met duidelijke afspraken en transparantie, zodat u als verkoper precies weet waar u aan toe bent. Het verkopen van uw huis in Schiedam via De Bloois Vastgoed is ook nog eens geheel kosteloos. Vraag direct uw bod aan via de website!

De Bloois Vastgoed is tevens ook actief in gebieden zoals Delft, Den Haag, Rotterdam en Leiden. Maar u kunt ook bij ons terecht voor het verkopen van uw huis in Amsterdam, Utrecht en Dordrecht.

Uw huis in Schiedam verkopen met een paar stappen

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw huis in Schiedam en een vrijblijvende bieding van De Bloois Vastgoed? Dan hoeft u enkel deze simpele stappen te volgen. Dankzij onze jarenlange ervaring en klantenbestand kunnen wij uw woning direct verkopen.

Stap 1 Vraag direct een vrijblijvend bod aan

Vraag direct via de website een vrijblijvend bod aan door op de groene knop bovenin de pagina of rechts boven het contactformulier te klikken. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier rechts als u een vraag heeft of om een andere reden contact op wilt nemen. 

Stap 2 Woningopname door onze vastgoed adviseur

Maak direct een afspraak met onze vastgoed adviseur. Wij komen kosteloos uw woning bekijken voor een woningopname in Schiedam. Heeft u interesse in een passend bod van De Bloois Vastgoed? Dan sturen wij u na de woningopname een verkoopvoorstel.

Stap 3 Akkoord geven op het voorstel

Bent u tevreden met het gegeven voorstel? Dan krijgt u van ons de koopovereenkomst tegemoet gestuurd. Deze kunt u nog eens op het gemak doornemen. Gaat u akkoord en wilt u de koopovereenkomst ondertekenen? Dan maken we hier een afspraak voor om gezamenlijk de koopovereenkomst te ondertekenen. 

Stap 4 Gefeliciteerd, uw huis in Utrecht is verkocht

Eenmaal ondertekend bij de notaris is uw huis verkocht. Hierna volgt direct het ontvangst van vermogen. Wij mogen u feliciteren met de verkoop van uw huis in  Schiedam. 

Meer informatie voor de verkoop van uw huis?

Wilt u graag meer informatie over onze werkwijze voordat u een bod aanvraagt voor uw woning in Schiedam? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze vastgoed adviseurs staan klaar om al uw vragen, omtrent het verkopen van uw huis, te beantwoorden. Wij zijn bereikbaar op de email via info@deblooisvastgoed.nl  of via  015 – 750 30 40.

Liever direct een bod ontvangen en uw huis verkopen in Schiedam? Vul dan het aanmeldformulier op de website in via de knop ‘Vrijblijvend bod aanvragen’. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling. 

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.