Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Waarom uw huis snel verkopen?

Heeft u plannen om uw huis op korte termijn te verkopen, maar heeft er nog geen succesvolle verkoop plaatsgevonden? Het proces van uw huis verkopen in Delft kan tijdrovend zijn. De makelaarskosten en advertentiekosten lopen hoog op en uw woning is nog steeds niet verkocht. Tijd voor een andere aanpak of wilt u gewoon direct uw huis verkopen Delft of omgeving? Bij De Bloois Vastgoed heeft u geen last van opbouwende kosten. U kunt direct uw huis verkopen en gebruik maken van het vrijkomende vermogen. 

Daarnaast zijn er nog meer bijkomende redenen om uw huis te verkopen. Zo kunt  u midden in een echtscheiding uw woning snel willen verkopen. Heeft u last van een betaalachterstand? Ook dan is uw huis verkopen Delft een gemakkelijke oplossing. Via De Bloois Vastgoed krijgt u namelijk de mogelijkheid om uw huis terug te huren. Ook is het beschikbaar maken van extra vermogen een reden om uw huis snel te verkopen. 

Neem contact op met vastgoedmakelaar De Bloois Vastgoed en verkoop uw huis!
Gratis en vrijblijvend voorstel: U zit nergens aan vast.
Geen vele bezichtigingen nodig: Uw huis verkopen Delft.
Geen extra kosten: Bespaar geld!
Flexibele overdrachtsdatum: U bepaalt de overdrachtsdatum.
Gemakkelijke verkoop: Wij verzorgen het verkooptraject van A tot Z.
Woning terug huren?: Dat is mogelijk!

Uw huis snel verkopen in Delft, hoe doet u dat?

Uw huis verkopen Delft via De Bloois Vastgoed verloopt vlot. U begint met het aanvragen van een vrijblijvend bod via de website. Onze vastgoed adviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op  voor het plannen van een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend en kosteloos uw huis bekijken voor een waardebepaling. Heeft u interesse in een snelle verkoop? Dan sturen wij u een passend voorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan wordt er een koopakte opgesteld die door beide partijen ondertekend dient te worden. Er is geen sprake van een financieringsvoorbehoud waardoor u met zekerheid weet dat de verkoop doorgaat. Uw huis snel verkopen in Delft? Dan is De Bloois Vastgoed de juiste partij voor u. 

De voordelen van uw huis verkopen Delft aan De Bloois Vastgoed

Vele partijen zetten zich in voor het snel verkopen van woningen. Bij De Bloois Vastgoed onderscheiden wij ons graag van de rest. Zo hebben wij al jarenlange ervaring binnen de vastgoed branche en kennis van de huidige wet- en regelgeving. Met deze kennis zijn wij in staat geheel probleemloos uw woning te verkopen in Delft. Onze werkwijze is transparant, door middel van het maken van duidelijke afspraken weet u altijd waar u aan toe bent. Zo komen wij op voor de bijkomende verkoopkosten en bent u zeker van verkoop wanneer u de koopakte heeft getekend. Wilt u graag een bod ontvangen voor huis verkopen Delft? Dit is geheel gratis en vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

Graag meer informatie?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden met De Bloois Vastgoed? Contact opnemen kan via het contactformulier aan de rechterzijde. Ook zijn wij bereikbaar op de email via info@deblooisvastgoed.nl  of via  015 – 750 30 40 voor het beantwoorden van al uw vragen omtrent uw huis verkopen Delft. 

Wilt u liever direct een vrijblijvend bod ontvangen? Vul dan het aanmeldformulier in via de knop ‘Vrijblijvend bod aanvragen’. Wij nemen uw aanvraag dan direct in behandeling en ontvangt u zo spoedig mogelijk een bod voor uw woning!

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Waarde van uw vastgoed object berekenen Doorloop de stappen hieronder en ontvang uw berekening en advies vrijblijvend in uw mailbox. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.