Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Verkoop uw beleggingspand in Leiden via De Bloois Vastgoed

Ons gedegen netwerk zorgt ervoor dat De Bloois Vastgoed uw betrouwbare partner is wanneer u uw  beleggingspand vlot én tegen de juiste waarde wilt kunnen verkopen.
Of het nu gaat om een woning, appartement, kantoor of bedrijfspand: dankzij ons grote en kwalitatief goede netwerk in vastgoed is uw beleggingspand binnen no time verkocht, daar zijn wij van overtuigd!
We bieden uw pand aan bij verschillende investeerders en daarmee creëren we een situatie die ervoor zorgt dat een zo hoog mogelijk bod wordt gerealiseerd.

Ons netwerk is hoofdzakelijk in de Randstad en grootstedelijke gebieden opzoek naar:
Woningen/vastgoedportefeuilles Verhuurd(e) of lege woning(en), kamerverhuurpanden, studentenwoningen, studio’s, appartementen, hele panden en woonwinkelpanden.
Grondposities/ (her)ontwikkelingslocaties/ transformaties Locaties waar nieuwbouw kan plaatsvinden of getransformeerd mag worden naar woningbouw.
Kantoorruimten Kantoren in Nederland gelegen op strategische locaties.
Bedrijfsgebouwen Bedrijfspanden op goed ontsloten bedrijfsterreinen.

Wat houdt de dienstverlening van De Bloois Vastgoed precies in?

De Bloois Vastgoed is een vastgoedmakelaar die zich specifiek richt op beleggingspanden en is 
vooral actief in Zuid-Holland, waaronder Leiden. Onze dagelijkse business bestaat uit aan- en verkoop, verhuur en beheer van beleggingspanden in Leiden. Denk hierbij aan woningen, studentenwoningen, vastgoedportefeuilles, transformatieobjecten, hotels, grondposities en meer. 

Beleggingspand verkopen in Leiden? Wij regelen het voor u!

De verkoop van uw beleggingspand in Leiden verloopt zorgeloos dankzij de expertise van De Bloois Vastgoed. Wij regelen de verkoop van uw pand van A tot Z. Dankzij onze jarenlange ervaring in de vastgoedbranche weten wij exact hoe we uw beleggingspand zo snel mogelijk en voor de juiste prijs verkocht krijgen. We maken gebruik van een uitgebreid netwerk dat bestaat uit actieve investeerders die altijd geïnteresseerd zijn om in nieuwe panden te beleggen. Een geschikte koper is dus snel gevonden.

Stille verkoop

Wanneer u uw beleggingspand in Leiden wilt verkopen, dan wordt het aangeboden in stille verkoop. Wij zetten uw pand niet openbaar te koop. 

Wanneer wij uw pand aanbieden via 'stille verkoop' dan informeren wij meerdere investeerders. Bij hen brengen we uw pand dan concreet onder de aandacht, omdat dit voor investeerders een interessant beleggingsobject kan zijn. Uiteraard vindt er alleen een verkoop plaats wanneer er sprake is van een  marktconforme prijs die is geboden door een investeerder.

Doordat wij een uitgebreid netwerk hebben wat door de jaren heen is opgebouwd, kunnen we wel stellen dat we met diverse investeerders inmiddels een goede vertrouwensband hebben. We weten wat we aan elkaar hebben en dat maakt het voor ons mogelijk om interessante koopbiedingen te genereren. 

De voordelen van De Bloois Vastgoed

Wilt u een beleggingspand verkopen in Leiden, dan nemen wij dit verkoopproces graag voor u uit handen. U behoudt echter te allen tijde de regie, wij handelen altijd in overleg met u en met uw toestemming. Uw wensen zijn onze richtlijnen. 

De belangrijkste voordelen van De Bloois Vastgoed opgesomd:

  • Groot netwerk van investeerders, hierdoor bent u verzekerd van een goed bod;
  • Géén courtage: de koper betaalt bij ons de courtagekosten;
  • Géén financieel voorbehoud opgenomen in de koop;
  • Ook gespecialiseerd in student housing;
  • Snel een marktconforme prijs voor uw beleggingspand;
  • Wij nemen al uw werk uit handen;
  • Veilig, snel en discreet geregeld.

Meer weten over een beleggingspand verkopen in Leiden via De Bloois Vastgoed?

Wilt u meer informatie over het verkopen van een beleggingspand of wilt u weten waarmee De Bloois Vastgoed u nog meer kan helpen? Klik op een van de volgende onderwerpen of neem vrijblijvend contact op met De Bloois Vastgoed om de mogelijkheden te bespreken.

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Onze beoordeling 9.2 10 Gebasseerd op 10 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Stappenplan
Stap 1: We zetten uw pand uit in ons netwerk
Stap 2: Ontvang één of meerdere biedingen
Stap 3: Wij wikkelen de gehele verkoop verder voor u af
Klik hier om uw vastgoedobject te verkopen
Waarde van uw vastgoed object berekenen Doorloop de stappen hieronder en ontvang uw berekening en advies vrijblijvend in uw mailbox. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.