De spaarrente van de bank is momenteel historisch laag. De rente is bijna gelijk aan de inflatie wat inhoudt dat het spaargeld niet groeit. Diegenen die 1,2% vermogensbelasting moeten betalen, gaan er financieel zelfs op achteruit.

Welke alternatieven heeft u om een beter rendement te behalen dan met de rente over uw spaargeld op de bank en met een beperkt risico? U kunt bijvoorbeeld beleggen in aandelen en hopen dat de beurzen stijgen, maar de risico’s zijn hoog. Een ander alternatief is het beleggen in huurwoningen.

De voordelen van beleggen in huurwoningen

Beleggen in huurwoningen is een inflatiebestendige belegging omdat de huurprijzen jaarlijks worden geïndexeerd. Daarnaast is beleggen in vastgoed waardevast. Ondanks dat er op de woningmarkt de afgelopen jaren een waardedaling is ontstaan, is gebleken dat er over een langere periode toch sprake is van een waardestijging. Dit verschilt uiteraard per locatie in Nederland. Verder zal er uit huurinkomsten een direct rendement gerealiseerd worden.

Waardestijging

Niet alleen doordat de woningmarkt aantrekt kan waardestijging van uw woning gerealiseerd worden. Er kan ook waarde aan de woning toegevoegd worden door te investeren, bijvoorbeeld door de woning efficiënt te verbouwen.

Het risico van leegstand van huurwoningen is zeer gering omdat de vraag naar woningen en de toevoeging van nieuwe woningen niet synchroon loopt. In diverse regio’s is hierdoor een woningtekort ontstaan, zoals in de Randstad. Het is nu dan ook de juiste tijd om in deze regio te investeren in  huurwoningen. Voornamelijk in het middensegment met huurprijzen tussen de € 500,- en € 1200,- is veel vraag naar huurwoningen.

Doordat de Nederlandse bevolking jaarlijks toeneemt zal de vraag naar woonruimte alleen nog maar toenemen. Bent u geïnteresseerd in het beleggen in huurwoningen en wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in of bel het volgende telefoonnummer: 015 750 3040

Neem contact op
In welke regio('s) heeft u interesse? U wordt binnen 24u teruggebeld.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de privacy voorwaarden.
Waarom De Bloois Vastgoed?
  • Wij kennen de markt
  • Wij hebben kennis van de huidige wet- en regelgeving
  • Wij hebben een groot netwerk aan huurders
De Bloois Vastgoed helpt u verder! Bel mij terug
Van A tot Z ontzorgd
No cure no pay
Courant pand
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Contact De Bloois Vastgoed B.V. Noordeinde 46 2611 KJ Delft info@deblooisvastgoed.nl 015 750 30 40
Bedrijfsinformatie Kvk: 69350329 Rekeningnr: NL15 ABNA 0414 9170 14 BTW nr: NL857841786B01
Copyright © 2018 Deblooisvastgoed.nl - Partners - Privacy - Sitemap - Developed by