Wilt u een beleggingspand kopen en daarvoor gedeeltelijk een financiering aangaan? De Bloois Vastgoed maakt dat mogelijk. U kunt bij ons terecht voor het financieren van uw (eerste) beleggingspand, maar ook voor het herfinancieren van uw portefeuille.

Onze werkwijze

U wilt de financieringsmogelijkheden weten voor het aangaan van een financiering voor te verhuren of verhuurd vastgoed. Dit kan bijvoorbeeld een studentenwoning, appartement, woonhuis of kantoorpand zijn. Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken wij de mogelijkheden voor u. Tevens bespreken wij of u een vastgoedportefeuille wenst op te bouwen en maken we hier een financieel plan van aanpak voor. Het bespreken of bekijken van de mogelijkheden is kosteloos.

Mogelijkheden

In Nederland is een beperkt aantal banken actief in het financieren van een beleggingspand. De afgelopen jaren hebben diverse banken zich van deze markt teruggetrokken. Dit heeft met name te maken met de financiële crisis en de strengere eisen voor banken vanuit Europese regelgeving. Toch zijn er diverse mogelijkheden om een beleggingspand te financieren of uw portefeuille tegen een lager rentepercentage te herfinancieren.

De mogelijkheden zijn echter sterk afhankelijk van uw persoonlijke financiële situatie. Hierbij moet u onder andere denken aan een eventuele overwaarde op uw huidige woning, het beschikbare vrij te besteden vermogen en uw inkomenspositie.

Overwaarde eigen woning

Als u overwaarde op uw eigen woning heeft, is het veelal het voordeligste om een aanvullende financiering af te sluiten met uw eigen woning als onderpand. Of dit een optie is, is afhankelijk van uw inkomenspositie en de bank waar uw huidige hypotheek loopt. Het is niet in alle gevallen het voordeligste om een aanvullende financiering op uw eigen woning te nemen. Een combinatie van een aanvullende financiering en een financiering op uw verhuurd onroerend goed kan voordeliger zijn. Kortom, het aangaan van een financiering voor verhuurd onroerend goed is maatwerk.

Inkomenspositie

Om te beoordelen of u de lasten van de financieringen kunt verdragen, kijken reguliere banken in Nederland naar uw inkomsten. Veelal wordt hier geen rekening gehouden met de (te verwachten) huurstroom.

Beschikbaar vrij te besteden vermogen

Indien u geen overwaarde op uw eigen woning heeft en u een financiering wenst op het (aan te kopen) onroerend goed, dient u rekening te houden met +/- 15% tot 30% dat u aan eigen middelen in dient te brengen. Banken wensen niet de gehele aankoop te financieren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd wat onze organisatie voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel het volgende telefoonnummer: 015 750 3040

Neem contact op
In welke regio('s) heeft u interesse? U wordt binnen 24u teruggebeld.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de privacy voorwaarden.
Waarom De Bloois Vastgoed?
  • Wij kennen de markt
  • Wij hebben kennis van de huidige wet- en regelgeving
  • Wij hebben een groot netwerk aan huurders
De Bloois Vastgoed helpt u verder! Bel mij terug
Van A tot Z ontzorgd
No cure no pay
Courant pand
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Contact De Bloois Vastgoed B.V. Noordeinde 46 2611 KJ Delft info@deblooisvastgoed.nl 015 750 30 40
Bedrijfsinformatie Kvk: 69350329 Rekeningnr: NL15 ABNA 0414 9170 14 BTW nr: NL857841786B01
Copyright © 2018 Deblooisvastgoed.nl - Partners - Privacy - Sitemap - Developed by