Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Huis verkopen zonder hoge makelaarskosten

Wanneer u uw huis wilt verkopen zonder makelaar koopcontract, bent u bij De Bloois Vastgoed bij het juiste adres. Zonder makelaar een koopcontract opstellen betekent dat u zelf het koopcontract moet opstellen van uw huis. Op internet kunt u tegenwoordig gemakkelijk een model van een koopcontract downloaden. U moet er wel heel zeker van zijn dat dit model up-to-date is en dat er rekening wordt gehouden met alle wettelijke zaken. Het is daarom erg belangrijk dat u het koopcontract goed laat controleren, want wanneer het eenmaal getekend is kan er niks meer veranderd worden. Zo dragen wij de verdere zorg over het koopcontract waardoor u zich verder geen zorgen hoeft te maken. 
U kunt uw koopcontract van uw huis helemaal zelf op stellen of met behulp van een notaris. Houd er wel rekening mee dat de kosten bij een notaris hoog kunnen oplopen. Zo kunt u het koopcontract van uw huis zonder makelaar het beste zelf opstellen. Vraag een vrijblijvend bod aan!

Voordelen koopcontract huis zonder makelaar

Wanneer u uw eigen koopcontact opstelt zonder makelaar komen daar een aantal voordelen bij kijken, namelijk:

  • U bespaart makelaarskosten en notariskosten;
  • U voorkomt onnodige zorgen;
  • Uw huis is direct verkocht;
  • Het voorstel is vrijblijvend;
  • De overdrachtsdatum is flexibel.

Vragen en opmerkingen over koopcontract huis zonder makelaar?

Mocht u nog verdere vragen op opmerkingen hebben over het zelf opstellen van een koopcontract zonder makelaar, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons team staat 5 dagen per week voor u klaar van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:30 via de mail: info@deblooisvastgoed.nl, telefonisch: 015 750 30 40 of via het contact formulier op onze website. Hier helpen we u graag verder met het beantwoorden van al uw vragen.

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.