Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Bij Leegstand in Den Haag helpt De Bloois Vastgoed

Vastgoedhouders met lege panden in Den Haag worden ondersteunt door De Bloois Vastgoed. Bij De Bloois Vastgoed maken we een passende plan van aanpak die aansluit bij uw situatie. We hebben diverse mogelijkheden voor u, zoals het uitlenen van het pand aan bruikleennemers, het tijdelijk verhuren van uw pand op basis van de leegstandswet of herontwikkelen en vervolgens het verkopen van uw pand. Als vastgoedspecialist nemen wij uiteraard alle diensten die bij leegstandsbeheer Den Haag komen kijken op ons.

Leegstand van korte of lange duur

Vastgoedspecialisten zoals wijzelf nemen de zorg van leegstaande panden in Den Haag voor een lange of korte periode over. Is de leegstand van korte duur, dan is een bruikleenovereenkomst vaak de beste keus. De kans op vandalisme of lekkages en inbraak worden minder doordat er regelmatig gecontroleerd wordt en de bewoners ook dagelijks toezicht houden op het pand. Het pand zal hierdoor zijn huidige waarde en toestand weten te behouden.

Het tijdelijk verhuren van uw pand kan dus interessant zijn wanneer naar verwachtingen het een langere tijd leeg zal staan. Wij zorgen vervolgens voor een tijdelijk verhuur traject dat tot in de puntjes is uitgewerkt. Wij onderzoeken de huurders grondig en regelen alle zaken die komen kijken bij het verhuren van uw pand. Hierdoor kunt u met een gerust hart het pand verhuren.

Een passende oplossing voor leegstandsbeheer Den Haag

Wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor leegstand van uw vastgoed in Den Haag, dan denken wij maar al te graag met u mee. Door middel van onze nauwe contacten kunnen wij u helpen aan een geschikte oplossing voor op lange of korte termijn. Elk traject maken wij op maat met als doel herbestemming, herontwikkeling of verkoop. De Bloois Vastgoed zorgt voor het hoogst mogelijke rendement bij leegstand van panden in Den Haag. Daarnaast verkleinen we met onze oplossingen de risico’s die op u af komen bij het beheren van leegstand vastgoed in Den Haag.

Contacteer De Bloois Vastgoed

Begin het leegstandsbeheer traject in Den Haag en reken op De Bloois Vastgoed wanneer het op uw bezit aankomt. Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek of neem contact met ons op voor meer info via 015 750 3040. Daarnaast kunt u ook vrijblijvend ons contactformulier invullen.

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.