Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Waarom kiezen voor De Bloois Vastgoed?

Uw huis staat al een tijdje te koop, maar u heeft nog steeds geen geschikte kopers voor uw huis gevonden? Of bent u in een situatie terecht gekomen waarin u uw huis zo snel mogelijk wilt verkopen? Dan heeft De Bloois Vastgoed de aanpak die u wenst. Bij uw huis verkopen Leiden aan De Bloois Vastgoed hoeft u geen additionele kosten te betalen. Wij betalen alle kosten die komen kijken bij het verkopen van een huis. Zo kunt u snel uw huis verkopen Leiden en omgeving zonder enig probleem. Wij verzorgen het traject van A tot Z.

Uw huis verkopen hoeft geen lastige zaak te zijn. Moet u vermogen vrijmaken als gevolg van een betaalachterstand? Dan bieden wij de mogelijkheid om uw huis terug te huren. Dit allemaal kan binnen een korte periode worden geregeld. Wilt u meer weten over het terug huren van uw woning bij De Bloois Vastgoed? Neem dan contact op met een van onze vastgoedadviseurs. 

Neem contact op met vastgoedmakelaar De Bloois Vastgoed en verkoop uw huis!
U zit nergens aan vast: Gratis &Ontvang een vrijblijvend voorstel.
Geen vele bezichtigingen nodig: Uw huis verkopen Leiden.
Bespaar geld en tijd: Geen makelaars- of advertentiekosten!
U bepaalt de overdrachtsdatum: Flexibele overdrachtsdatum.
Wij verzorgen het verkooptraject van A tot Z: Korte & snelle verkoop.
Huis verkopen in Leiden?: Dat is mogelijk!

Uw huis verkopen Leiden zonder makelaar, hoe werkt dit?

Binnen enkele dagen kunt u uw huis verkopen Leiden via De Bloois Vastgoed. De eerste stap is het aanvragen van een geheel gratis en vrijblijvend bod. Dit kunt u doen door contact op te nemen of het aanmeldingsformulier op de website in te vullen. Wij nemen contact met u op en plannen zo snel mogelijk een afspraak in om uw huis te bekijken. Wilt u uw huis verkopen in Leiden aan De Bloois Vastgoed? Dan sturen wij u een marktconform voorstel op. Wanneer akkoord, dienen beide partijen de koopakte te ondertekenen. 

Er is tijdens de verkoop geen sprake van een financieringsvoorbehoud. Dit wilt zeggen dat uw huis direct verkocht wordt in Leiden zonder op de tegenpartij te moeten wachten voor het regelen van de financiën.

Huis verkopen Leiden: dit zijn de voordelen

Er zijn verschillende partijen waar u terecht kunt voor het verkopen van uw huis in Leiden. De Bloois Vastgoed is een expert binnen de vastgoedbranche met al vele jaren ervaring. Uw huis snel verkopen is bij ons dus geen enkel probleem. Wij verzorgen het verkooptraject van A tot Z en op een duidelijke en transparante manier. Bovendien kost het u niks om uw huis in Leiden te verkopen via De Bloois Vastgoed. Wilt u graag een vrijblijvend bod ontvangen? Dit is geheel gratis! Huis verkopen Leiden samen met De Bloois Vastgoed.

Meer informatie over het verkopen van uw huis?

Heeft u interesse in de verkoop van uw huis in Leiden? Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier aan de rechterzijde. We zijn ook bereikbaar via de mail info@deblooisvastgoed.nl of via  015 – 750 30 40 voor het beantwoorden van al uw vragen omtrent uw huis verkopen Leiden. 

Direct een bod ontvangen? Dat is mogelijk via het aanmeldingsformulier op de website onder de knop ‘Vrijblijvend bod aanvragen’. Wij nemen uw aanvraag in behandeling zodat u snel uw huis kunt verkopen in Leiden.
 

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Waarde van uw vastgoed object berekenen Doorloop de stappen hieronder en ontvang uw berekening en advies vrijblijvend in uw mailbox. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.