Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Rendement berekenen

Over iedere tijdseenheid kan het rendement worden berekend, maar meestal wordt dit over een jaar gedaan. Wanneer u bijvoorbeeld geld op een spaarrekening met hoge spaarrente hebt staan is het rendement dus ook hoger dan wanneer het geld op een rekening zou staan met een lage spaarrente. Het rendement bepaalt daarom ook de aantrekkelijkheid van een belegging maar is daarentegen vaak moeilijk te berekenen. Gelukkig helpt De Bloois Vastgoed u bij het rendement berekenen van uw vastgoed. Wij kunnen namelijk een specifieke rendementsberekening voor uw vastgoed maken waarbij we rekening houden met alle belangrijke factoren.

Rendement op onroerend goed

Al decennia lang is het beleggen in vastgoed een relatief veilige investering. Het rendement op onroerend goed is tegenwoordig erg aantrekkelijk doordat de prijzen binnen de sector weer aan het stijgen zijn. Als belegger kunt u hier ook van profiteren! Het is verstandig om het verwachte rendement op uw vastgoed vooraf te weten. De Bloois Vastgoed helpt u hier graag bij!

Met welke factoren moet er rekening worden gehouden?

Voordat er een rendementsberekening van uw vastgoed kan worden gemaakt, is het belangrijk om eerst het percentage eigen geld dat u kunt inleggen vast te stellen. Ook moet u bij het rendement vastgoed berekenen rekening houden met een aantal uitgaven en inkomsten. Allereerst worden uw eenmalige kosten opgesteld. Dit zijn:

  • De kadasterkosten;
  • De kosten voor de hypotheekakte;
  • De notariskosten;
  • De overdrachtsbelasting die u betaalt bij de aankoop van het huis;
  • De koopsom.

Daarnaast zijn er ook nog enkele jaarlijkse uitgaven waarmee wij rekening houden bij het berekenen van het rendement van uw vastgoed.

Meer informatie

Voor meer informatie omtrent rendementsberekeningen vastgoed kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. De Bloois Vastgoed helpt u graag!

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.