Rendement is een ander woord voor de opbrengst van een belegging of investering en kan worden uitgedrukt als percentage of in geld. Over iedere tijdseenheid kan het rendement worden berekend, maar meestal wordt dit over een jaar gedaan. Wanneer u bijvoorbeeld geld op een spaarrekening met hoge spaarrente hebt staan is het rendement dus ook hoger dan wanneer het geld op een rekening zou staan met een lage spaarrente. Het rendement bepaalt daarom ook de aantrekkelijkheid van een belegging maar is daarentegen vaak moeilijk te berekenen. Gelukkig helpt De Bloois Vastgoed u bij het rendement berekenen van uw vastgoed. Wij kunnen namelijk een specifieke rendementsberekening voor uw vastgoed maken waarbij we rekening houden met alle belangrijke factoren.

Rendement op onroerend goed

Al decennia lang is het beleggen in vastgoed een relatief veilige investering. Het rendement op onroerend goed is tegenwoordig erg aantrekkelijk doordat de prijzen binnen de sector weer aan het stijgen zijn. Als belegger kunt u hier ook van profiteren! Het is verstandig om het verwachte rendement op uw vastgoed vooraf te weten. De Bloois Vastgoed helpt u hier graag bij!

Met welke factoren moet er rekening worden gehouden?

Voordat er een rendementsberekening van uw vastgoed kan worden gemaakt, is het belangrijk om eerst het percentage eigen geld dat u kunt inleggen vast te stellen. Ook moet u bij het rendement vastgoed berekenen rekening houden met een aantal uitgaven en inkomsten. Allereerst worden uw eenmalige kosten opgesteld. Dit zijn:

  • De kadasterkosten;
  • De kosten voor de hypotheekakte;
  • De notariskosten;
  • De overdrachtsbelasting die u betaalt bij de aankoop van het huis;
  • De koopsom.

Daarnaast zijn er ook nog enkele jaarlijkse uitgaven waarmee wij rekening houden bij het berekenen van het rendement van uw vastgoed.

Meer informatie

Voor meer informatie omtrent rendementsberekeningen vastgoed kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. De Bloois Vastgoed helpt u graag!

Neem contact op
In welke regio('s) heeft u interesse? U wordt binnen 24u teruggebeld.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de privacy voorwaarden.
Waarom De Bloois Vastgoed?
  • Wij kennen de markt
  • Wij hebben kennis van de huidige wet- en regelgeving
  • Wij hebben een groot netwerk aan huurders
De Bloois Vastgoed helpt u verder! Bel mij terug
Van A tot Z ontzorgd
No cure no pay
Courant pand
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Contact De Bloois Vastgoed B.V. Noordeinde 46 2611 KJ Delft info@deblooisvastgoed.nl 015 750 30 40
Bedrijfsinformatie Kvk: 69350329 Rekeningnr: NL15 ABNA 0414 9170 14 BTW nr: NL857841786B01
Copyright © 2018 Deblooisvastgoed.nl - Partners - Privacy - Sitemap - Developed by