Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Verkoop uw beleggingspand in Rotterdam zorgeloos

Bij De Bloois Vastgoed bent u aan het juiste adres: wij regelen snel en goed de verkoop van uw beleggingspand.  We hebben door de jaren heen een groot en degelijk netwerk van investeerders opgebouwd. Daardoor hebben wij de juiste connecties en kunnen wij uw pand bij interessante potentiële kopers onder de aandacht brengen. We bieden uw beleggingspand aan bij meerdere gegadigden wat ervoor zorgt dat we een zo optimaal mogelijk bod voor u kunnen realiseren.

Ons netwerk is hoofdzakelijk in de Randstad en grootstedelijke gebieden opzoek naar:
Woningen/vastgoedportefeuilles Verhuurd(e) of lege woning(en), kamerverhuurpanden, studentenwoningen, studio’s, appartementen, hele panden en woonwinkelpanden.
Grondposities/ (her)ontwikkelingslocaties/ transformaties Locaties waar nieuwbouw kan plaatsvinden of getransformeerd mag worden naar woningbouw.
Kantoorruimten Kantoren in Nederland gelegen op strategische locaties.
Bedrijfsgebouwen Bedrijfspanden op goed ontsloten bedrijfsterreinen.

Wat zijn de activiteiten van De Bloois Vastgoed?

De Bloois Vastgoed richt zich als vastgoedmakelaar puur op beleggingspanden en is hoofdzakelijk actief in enkele Zuid-Hollandse regio's, waaronder Rotterdam. Het aan- en verkopen van beleggingspanden is onze dagelijkse business. Daarnaast zijn wij ook actief op het gebied van vastgoedbeheer en leegstandsbeheer Rotterdam.

Beleggingspand verkopen in Rotterdam? Wij zorgen ervoor!

Laat de verkoop van uw beleggingspand in Rotterdam over aan De Bloois Vastgoed. U heeft er zelf geen omkijken naar, wij regelen alles rondom de verkoop van uw pand. Met onze uitgebreide kennis en ervaring van de markt durven we met zekerheid te stellen dat we precies weten hoe wij uw beleggingspand snel en voor de beste prijs verkocht krijgen. Dankzij ons kwalitatieve en uitgebreide netwerk van investeerders is een geschikte koper vinden voor ons geen enkel probleem.

Uw beleggingspand aanbieden in stille verkoop

Wanneer u uw beleggingspand in Rotterdam wilt verkopen, dan wordt het niet openbaar te koop gezet. Wij kiezen ervoor om uw pand in 'stille verkoop' aan te bieden. Dat houdt in dat we investeerders actief informeren over uw pand, investeerders die altijd geïnteresseerd zijn in mooie beleggingsobjecten. Een uiteindelijke verkoop vindt alleen doorgang wanneer er een eerlijke prijs wordt geboden.

Dit laatste zal echter geen probleem zijn voor ons. De Bloois Vastgoed heeft een goede zakelijke band opgebouwd met investeerders, waardoor het prettig zakendoen is. We kennen zowel de wensen van de investeerder als die van de verkoper en kunnen beide partijen samenbrengen voor een optimaal resultaat.

De voordelen van De Bloois Vastgoed

Wilt u een beleggingspand verkopen in Rotterdam, dan nemen wij het proces graag voor u uit handen. Dit gebeurt altijd in samenspraak met u. Uw wensen zijn onze richtlijnen.

De Bloois Vastgoed biedt de volgende voordelen voor haar klanten:

  • Omvangrijk netwerk van investeerders, waardoor u verzekerd bent van zichtbaarheid en een goed bod;
  • De kopende partij betaalt de courtage, dus géén courtagekosten voor u als verkoper;
  • Géén financieel voorbehoud opgenomen in de koop;
  • Snel een goede prijs voor uw pand;
  • Geen zorgen. Wij nemen al het werk rondom de verkoop van uw pand uit handen;
  • Veilig, snel en discreet geregeld.

Meer weten over het verkopen van een beleggingspand in Rotterdam?

Wilt u meer informatie over het verkopen van een beleggingspand of wilt u weten waarmee De Bloois Vastgoed u nog meer kan helpen? Klik op een van de onderstaande onderwerpen of neem vrijblijvend contact op met De Bloois Vastgoed om de mogelijkheden te bespreken.

 

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Onze beoordeling 9.2 10 Gebasseerd op 10 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Stappenplan
Stap 1: We zetten uw pand uit in ons netwerk
Stap 2: Ontvang één of meerdere biedingen
Stap 3: Wij wikkelen de gehele verkoop verder voor u af
Klik hier om uw vastgoedobject te verkopen
Waarde van uw vastgoed object berekenen Doorloop de stappen hieronder en ontvang uw berekening en advies vrijblijvend in uw mailbox. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.