Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Waarom de waarde van uw beleggingspand laten berekenen?

Wij maken een specifieke waardebepaling voor uw beleggingspand. Hierdoor kunt u bepalen of een eventuele verkoop op dit moment een goede keuze voor u is of dat het juist verstandiger is om het beleggingspand in uw bezit te houden. Met de professionals van De Bloois Vastgoed bent u verzekerd van de juiste waardebepaling die u helpt bij het maken van de juiste keuze.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een waardebepaling van uw beleggingspand

Wilt u de waarde van uw beleggingspand laten berekenen of wilt u graag vrijblijvend meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een afspraak. Contact opnemen kan via het contactformulier en ook telefonisch kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 015 750 3040. De Bloois Vastgoed staat voor u klaar om een waardebepaling van uw beleggingspand te maken!

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Waarde van uw vastgoed object berekenen Doorloop de stappen hieronder en ontvang uw berekening en advies vrijblijvend in uw mailbox. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.