Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Studentenhuis als beleggingspand

Een studentenhuis kopen brengt namelijk wel wat verantwoordelijkheden met zich mee. Als u eigenaar bent van het pand, slapen de studenten onder uw dak. Dit moet u transparant maken voor de Belastingdienst en u dient ervoor te zorgen dat de studentenwoning die u wilt kopen, voldoet aan de eisen voor een studentenhuis.

Studentenwoningen kopen en 'woonklaar' maken

Bij elke vastgoedinvestering bent u eerst bezig met de investering. U koopt een pand en laat dit van het dak tot aan de fundering grondig checken. Zolang er geen bewoners in het pand wonen, kunt u het pand indien nodig onder handen nemen om het pand of de kamers daarna jarenlang zo onderhoudsvrij mogelijk te verhuren. De investering loont zich dus zeker. Natuurlijk heeft niet iedere beleggingspandeigenaar verstand van studentenwoningen, aan welke regels deze moeten voldoen en wat er allemaal moet worden aangepakt om de woning 'woonklaar' te maken. Maar daar heeft u De Bloois Vastgoed voor!

Van aankoop tot verhuur

De Bloois Vastgoed richt zich specifiek op de aankoop van beleggingspanden, zoals studentenhuizen. Het kopen van het studentenhuis doet u via ons. Wij regelen de zaken op papier en schakelen eventueel een ervaren aannemer in. De gemeentelijke verhuurvergunningen worden ook door ons verzorgd. U bent bij een studentenhuis kopen dus compleet ontzorgd. Ook mag u straks als beleggingspandeigenaar de vruchten plukken van uw vastgoedbeheer. Huurinkomsten en eventuele opbrengsten van een doorverkoop, die zijn voor u.

Meer voordelen van De Bloois Vastgoed

De Bloois Vastgoed is specialist op het gebied van studentenhuis kopen. Wilt u een studentenhuis kopen en hier aparte studentenkamers in realiseren om deze vervolgens te verhuren? Dan biedt De Bloois Vastgoed veel voordelen.

De Bloois Vastgoed is:

  • Bekend met de markt van vastgoedbeheer;
  • Razendsnel met het aanbieden van panden, veelal zelfs voordat ze daadwerkelijk op de markt verschijnen;
  • Specialist op het gebied van verhuurvergunningen;
  • Altijd op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving;
  • Ervaren in het kopen van studentenhuizen en het verhuren ervan;
  • Omringd door een netwerk deskundige aannemers, die ervaring hebben met studentenhuizen.

Lees meer over investeren in vastgoed en neem contact op voor informatie of een vrijblijvende afspraak waarbij wij met u de mogelijkheden doorspreken.

Neem contact op

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.