Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Vergunningen & deskundig advies

Kunt u altijd zomaar een studentenwoning kopen en verhuren? Uiteraard heeft u daar vergunningen voor nodig. Bij De Bloois Vastgoed bieden wij begeleiding en deskundige raad van aankoop tot verhuur, en zelfs ook van beheer tot eventuele verkoop.

  • Studentenwoning kopen – Van de zoektocht naar een pand voor uw studentenhuis tot aan de onderhandelingen bij de aankoop.
  • Verhuur – Van het vinden van verhuurders tot aan het opstellen van huurcontracten.
  • Vastgoedbeheer – Van het organiseren van een eventuele verbouwing tot aan het beheer van de studentenwoning.

Alles van A tot Z geregeld!

Studentenwoning kopen

Een studentenwoning kopen vergt kennis en ervaring met investeren in vastgoed. Zeker als u een pand wilt verhuren aan diverse verhuurders, dient u rekening te houden met de eisen die de overheid hiervoor heeft opgesteld. Zo kan de bestemming van een pand of grondgebied vastliggen in een bestemmingsplan. U kunt dan nog zo'n goed plan hebben en de huurders in de rij hebben staan, als de bestemming uit het gemeentelijke plan niet overeenkomt met uw idee, dan kan uw vastgoedinvestering niet doorgaan. Althans niet volgens uw voorstelling. Hier is De Bloois Vastgoed u als eerste van dienst. Wij zoeken samen naar een geschikt pand dat u als studentenwoning kunt kopen.

De financiering

De financiering regelen, kunt u ook aan ons overlaten. Allereerst gaan wij met u in gesprek om uw mogelijkheden door te spreken. Daarna maken wij een financieel plan van aanpak.

Studentenwoning verhuren

De studentenwoning verhuren: daar gaat het uiteindelijk natuurlijk om. Daar behaalt u uw rendement uit! Dit wordt ook door ons georganiseerd en geregeld. Via verschillende wegen, waaronder onze eigen verhuurpagina, bieden wij uw studentenwoningen aan. De kamers of appartementen verhuren is in de praktijk ontzettend snel gedaan! Door ons grote netwerk en uitgebreide kennis kunnen wij u hierbij optimaal van dienst zijn. Ons doel is (nagenoeg) géén leegstand van uw pand, wat betekent dat wij streven naar een hoog rendement! Wanneer u een studentenwoning koopt met de hulp van De Bloois Vastgoed, dan kunt u tijdens het gehele proces professionele ondersteuning verwachten.

Vastgoedbeheer

Na het kopen van de studentenwoning en het verhuren ervan, rest nog het beheer van de woningen. Dit is erg belangrijk als u een zo hoog mogelijk rendement wilt halen op zowel de korte als lange termijn. Daarom regelen wij dit graag voor u met ons vastgoedbeheer, zodat u weet dat het goed gebeurt en met alle essentiële zaken rekening wordt gehouden.

Een studentenwoning kopen en daarna weer met winst verkopen? Ook dit is een mogelijkheid. Wij begeleiden u tijdens het gehele proces en wij rekenen géén courtage aan u als verkopende partij.

Meer informatie over de mogelijkheden

Wilt u een studentenwoning kopen om deze vervolgens te verhuren of te verkopen? Neem contact met ons op, dan bespreken wij met u vrijblijvend de perspectieven.

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.