Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

De Bloois Vastgoed helpt bij leegstand in Rotterdam

De Bloois Vastgoed ondersteunt vastgoedhouders bij leegstaande panden in Rotterdam. Iedere situatie is uniek, daarom maken we voor ieder leegstandsbeheer in Rotterdam een nieuw plan van aanpak. Er zijn verschillende mogelijke oplossingen zoals het uitlenen van het pand aan bruikleennemers, het tijdelijk verhuren op basis van de leegstandswet of het herontwikkelen en verkopen. Ook hier nemen wij als vastgoedspecialist alle diensten die komen kijken bij leegstandsbeheer Rotterdam uit handen. 

Lange of korte duur leegstand

Als vastgoedspecialist nemen wij de zorg van leegstaande panden in Rotterdam voor lange of korte duur over. Een bruikleenovereenkomst is vaak een goede keuze wanneer de leegstand van korte duur is. Het pand wordt regelmatig gecontroleerd en ook de bewoners houden dagelijks toezicht waardoor de kans op vandalisme maar ook lekkages en inbraak minder wordt. Het pand behoudt hierdoor zijn huidige toestand en waarde.

Tijdelijk verhuren kan in andere gevallen weer interessant zijn als het pand naar verwachting een langere duur leegstaat. Wij verzorgen een tijdelijk verhuur traject van a tot z. Zo screenen wij de huurders en regelen we alle zaken rondom het huren zodat u uw pand met een gerust gevoel kunt verhuren. 

Op zoek naar de oplossing voor leegstandsbeheer Rotterdam

Bent u op zoek naar een oplossing voor leegstand in Rotterdam van uw vastgoed? Dan denken wij graag met u mee! Dankzij onze nauwe contacten helpen wij u aan een oplossing voor zowel lange  als korte termijn. Ieder traject wordt op maat gemaakt met het doel op herbestemming, herontwikkeling of verkoop. Wij zorgen voor het hoogst mogelijke rendement bij leegstand van panden in Rotterdam. Tevens verkleinen we met onze oplossing alle risico’s die komen kijken bij het beheren van leegstaand vastgoed in Rotterdam. 

Neem contact op met De Bloois Vastgoed

Start het leegstandsbeheer traject in Rotterdam, u kunt rekenen op De Bloois Vastgoed wanneer het aankomt op uw bezit. Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek of neem voor meer info contact op via 015 750 3040 of vul het contactformulier in.
 

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.