Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Waarom je huis aan een makelaar verkopen?

Kiest u ervoor om uw huis aan een makelaar te verkopen? Dan is de verkoop vaak vele malen sneller afgehandeld. Dit kan wenselijk zijn wanneer u in een situatie belandt waar u graag zo snel mogelijk van uw woning af wilt, zoals bijvoorbeeld tijdens een echtscheiding. Ook kan het voorkomen dat u zo snel mogelijk van uw dubbele maandlasten af wilt. Welke reden u ook heeft om uw huis aan een makelaar te verkopen, u wilt uw huis het liefst zo snel mogelijk verkocht hebben. 

Bij het verkopen van uw huis aan een makelaar komen dan wel weer restricties kijken. Zo zal niet iedere vastgoedmakelaar uw huis willen kopen. Ook hebben veel makelaars zich toegelegd tot het aanbieden en te koop zetten van uw huis. In dit geval zult u alsnog moeten wachten tot er een geschikte koper voor uw huis is  gevonden. Wilt u wel direct uw huis verkopen aan een makelaar? De Bloois Vastgoed koopt uw huis met eigen financiële middelen op. Uw huis is direct verkocht.

Direct verkocht en géén onverwachte kosten

De Bloois Vastgoed koopt uw huis direct op met eigen financiële middelen. Dit wilt zeggen dat u niet hoeft te  wachten totdat uw makelaar een kopende partij voor uw huis heeft gevonden. Wij kopen uw huis op en plaatsen deze in ons woningaanbod voor klanten. U hoeft overigens ook niet te wachten op het verkrijgen van financiering van de kopende partij. Wij doen een bod op uw huis zonder financieringsvoorbehoud. Na de overdracht kunt u direct uw vermogen in ontvangst nemen.

Een ander voordeel dat komt kijken bij het kiezen van De Bloois Vastgoed, in plaats van uw huis te verkopen aan een makelaar, is dat u geen extra kosten heeft. Geen makelaarskosten, notariskosten of anderen additionele kosten. Het verkopen van uw huis aan De Bloois Vastgoed is geheel gratis

Neem contact op met vastgoedmakelaar De Bloois Vastgoed

Uw huis met zekerheid verkocht zonder kosten? Wij bieden een betrouwbare service zodat u als verkoper weet waar u aan toe bent. Uw huis wordt direct verkocht en u krijgt de best mogelijk prijs. Ook wordt het verkooptraject compleet verzorgd zodat u zonder zorgen de best mogelijk kopend partij zult vinden.

Bent u benieuwd naar het bod dat wij kunnen bieden? Dan kunt u deze binnen slechts 1 minuut aanvragen, geheel kosteloos en vrijblijvend. U zit nergens aan vast. 
Meer weten over uw huis verkopen aan makelaar De Bloois Vastgoed? Lees meer over uw huis aanbieden aan De Bloois Vastgoed op onze website. Direct een bod aanvragen kan via de knoppen op deze pagina of het contactformulier aan de rechterzijde. Het is ook mogelijk contact op te nemen via de mail of telefoon. 

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Waarde van uw vastgoed object berekenen Doorloop de stappen hieronder en ontvang uw berekening en advies vrijblijvend in uw mailbox. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.