Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Waarom kiezen om uw huis snel te verkopen?

Men kan verschillenden redenen hebben voor het verkopen van een huis op korte termijn. Een van de veelvoorkomende oorzaken is dat het huis al een langere tijd te koop staat. Hierdoor draait u als eigenaar op voor de hoge kosten van zowel de makelaar als de advertenties die actief staan voor uw woning. Ook komt het regelmatig voor dat men de woning snel wilt verkopen als gevolg van een echtscheiding. Om dan nog door een lang verkoopproces van het huis te moeten, ziet niemand zitten. Zo is het zelfs mogelijk uw huis bij De Bloois Vastgoed terug te huren wanneer u wel het vermogen vrij wilt maken, maar liever niet uw vertrouwde woning verlaat.

Tijd voor een directe aanpak? Dan helpt De Bloois Vastgoed bij uw huis verkopen Rotterdam. Wij kopen ieder soort pand op, of het een nieuw gerenoveerd pand is of een pand waar nog onderhoud voor moet worden uitgevoerd. Vraag onze vastgoed adviseurs naar de mogelijkheden.

Neem contact op met vastgoedmakelaar De Bloois Vastgoed en verkoop uw huis!
Ontvang een vrijblijvend voorstel: Gratis &U zit nergens aan vast.
Bespaar geld: Geen makelaarskosten!
Geen vele bezichtigingen nodig: Uw woning snel verkocht.
U bepaalt de overdrachtsdatum: Flexibele overdrachtsdatum.
Wij verzorgen het verkooptraject van A tot Z: Gemakkelijke verkoop.
Huis verkopen in Den Rotterdam?: Dat is mogelijk!

Uw huis snel verkopen in Rotterdam via De Bloois Vastgoed

Uw huis verkopen Rotterdam via De Bloois Vastgoed kan al binnen enkele werkdagen. U start met het aanvragen van een gratis en vrijblijvend bod. Dit kan door contact op te nemen of het aanmeldformulier in te vullen op de website onder de knop ‘Vrijblijvend bod aanvragen’. Samen wordt er een afspraak ingepland waarin onze adviseur komt kijken bij uw woning op locatie. Heeft u interesse? Dan sturen wij u een voorstel met een marktconform vraagprijs. Gaat u akkoord? Dan wordt er een koopakte opgesteld die door beide partijen ondertekend dient te worden. Bij De Bloois Vastgoed gaat uw huis verkopen Rotterdam altijd door. Er is namelijk geen sprake van een financieringsvoorbehoud. Uw huis snel verkopen in Rotterdam? Dan kunt u bij De Bloois Vastgoed terecht.

Wat zijn de voordelen van een huis verkopen Rotterdam via De Bloois Vastgoed?

Snel uw huis verkopen in Rotterdam kan bij verschillende partijen. Toch onderscheidt De Bloois Vastgoed zich graag als een expert op het gebied vastgoed en snelle verkopen. Ons team bestaat uit vastgoedadviseurs die samen al vele jaren ervaring hebben binnen de vastgoedbranche. Dankzij de huidige kennis van de wet- en regelgeving helpen wij u verder uw huis probleemloos te verkopen. Dankzij onze transparante werkwijze bent u als klant ten alle tijden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen het verkooptraject. Wilt u ook snel een bod ontvangen? Dit is geheel vrijblijvend en gratis, u zit nergens aan vast. 

Meer weten over uw huis verkopen Rotterdam?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden bij De Bloois Vastgoed wanneer het aankomt op het verkopen van uw woning in Rotterdam? Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier aan de rechterzijde. We zijn ook bereikbaar via email ( info@deblooisvastgoed.nl) of het mobiele nummer (015 – 750 30 40) voor het beantwoorden van al uw vragen of het maken van een afspraak. 

Direct een bod aanvragen en snel antwoord? Vul dan het aanmeldformulier in op de website via de knop ‘Vrijblijvend bod aanvragen’. Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling en u ontvangt zo spoedig mogelijk een bod voor uw woning.

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Waarde van uw vastgoed object berekenen Doorloop de stappen hieronder en ontvang uw berekening en advies vrijblijvend in uw mailbox. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.