Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Verkoop uw huis aan De Bloois vastgoed: géén makelaarskosten

Uw huis verkopen zonder makelaarskosten? Bij De Bloois Vastgoed is dit mogelijk! Als vastgoedmakelaar kopen wij namelijk ook huizen. We nemen graag de zorgen bij u als woningverkoper weg en dienen onze klanten anderzijds door het woningaanbod aan te vullen met nieuwe woningen. Kiest u ervoor om uw huis te verkopen aan De Bloois Vastgoed? Dan komen hier geen makelaarskosten bij kijken!

Neem contact op met vastgoedmakelaar De Bloois Vastgoed en verkoop uw huis!

Geheel vrijblijvend voorstel: U zit nergens aan vast.

Direct uw huis verkocht: Geen vele bezichtigingen nodig.

Zonder makelaarskosten: Bespaar geld. Geen makelaarskosten!

Flexibele overdrachtsdatum: U bepaalt de overdrachtsdatum.

Verkooptraject compleet ontzorgt: Huis verkopen, gemakkelijk en snel.

De woning terug huren is bij ons mogelijk: Wij helpen u graag!

Krijg direct het hoogste bod op uw huis

Bij een huis verkopen behoren de nodige makelaarskosten die nog wel eens hoog kunnen oplopen. Wilt u liever geen duizenden euro’s kwijt zijn aan makelaarskosten en het geld gebruiken voor uw nieuwe woning? Dan kunt u snel uw huis verkopen aan De Bloois Vastgoed voor het best mogelijke bod. Er kunnen hoge bedragen vastzitten aan een koopwoning wanneer deze niet verkocht raakt. Voorkom onnodige zorgen en verkoop uw huis tegen de best mogelijke voorwaarden bij De Bloois Vastgoed.

Huis verkopen? Neem contact op met uw vastgoedmakelaar De Bloois Vastgoed.

Huis verkopen? Vraag een vrijblijvend bod aan!

Geïnteresseerd in een vrijblijvende bieding voor uw huis van De Bloois Vastgoed? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Dankzij onze jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt en onze deskundige adviseurs kunt u probleemloos en snel uw huis verkopen. Wij zijn landelijk actief.

Stap 1 Vul het formulier in
Vrijblijvend een bod aanvragen via De Bloois Vastgoed doe je via het formulier aan de rechterzijde van de pagina. Onze adviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u liever telefonisch een aanvraag doen? Dan kunt u ons bereiken via 015 750 30 40 of mail naar info@deblooisvastgoed.nl. 

Stap 2 Afspraak met onze vastgoed adviseur
Maak een afspraak met een van onze vastgoed adviseurs. Wij komen geheel vrijblijvend en kosteloos uw woning bekijken. Heeft u interesse in een bod? Dan sturen wij u een passend voorstel. 

Stap 3 Akkoord geven op de overeenkomst
Bent u tevreden met het voorstel van De Bloois Vastgoed? Dan sturen wij u de koopovereenkomst tegemoet. Deze kunt u op alle gemak doornemen en overwegen. Uw huis verkopen en gaat u akkoord met de koopovereenkomst? Dan maken wij graag een afspraak met u om de koopovereenkomst te ondertekenen. 

Stap 4 Huis verkocht? Vier uw beslissing
Eenmaal ondertekend bij de notaris is uw pand direct verkocht. Na de overdracht volgt dan ook het ontvangst van vermogen. Hierna kunt u zorgeloos genieten van uw genomen beslissing.


 

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Waarde van uw vastgoed object berekenen Doorloop de stappen hieronder en ontvang uw berekening en advies vrijblijvend in uw mailbox. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.