Bent u van plan om uw boerderij te verkopen? Wilt u dit op een goede en snelle manier regelen en hierbij een goede prijs voor uw pand ontvangen? Dan bent u bij De Bloois Vastgoed aan het juiste adres! Wij helpen u namelijk graag verder in de verkoop van uw boerderij. Door ons grote netwerk van investeerders in vastgoed bent u verzekerd van een goede verkoop van uw boerderij. Onze werknemers zullen uw pand bij een aantal investeerders onder de aandacht brengen zodat er een zo hoog mogelijk bod gerealiseerd kan worden.

Wie zijn wij en wat kunnen we voor u betekenen?

De Bloois Vastgoed is al jarenlang actief als vastgoedmakelaar. Wij houden ons onder andere bezig met de aan- en verkoop van hoofdzakelijk beleggingspanden. Ons werkgebied rekt zich uit van Delft tot Den Haag, Rotterdam en Leiden. Naast het aan- en verkopen van boerderijen, woningen, beleggingspanden en ander vastgoed, kunt u bij ons ook terecht voor aanvullende diensten zoals vastgoedbeheer, -financiering en -verhuur. 

Compleet ontzorgd uw boerderij verkopen aan een investeerder

Wilt u graag uw boerderij verkopen bij De Bloois Vastgoed? Dan bent u ervan verzekerd dat alle zorgen uit handen genomen worden. Door jarenlange ervaring en uitstekende kennis van de markt, hebben we alles in huis om de verkoop snel en goed te regelen. Ons netwerk bestaat uit een groot aantal investeerders die op ieder moment op zoek zijn naar nieuwe panden. Wanneer u graag uw boerderij wilt verkopen, kan er al snel een nieuwe koper gevonden zijn!

Uw boerderij zal via een stille verkoop worden aangeboden, wat inhoudt dat we uw boerderij voorleggen aan diverse investeerders in ons netwerk waarvan wij verwachten dat ze geïnteresseerd zijn. Uiteraard houden we altijd uw wensen en eisen in gedachten: u kunt dus rekenen op een marktconforme prijs!

Daarnaast hebben investeerders veelal een aantal specifieke redenen waarom zij op zoek zijn naar een beleggingsobject. Hier zijn wij van op de hoogte en we spelen hier op in. Door deze vertrouwensband kan er snel en goed een prijs afgesproken worden. 

Veel mensen denken dat het verkopen van een boerderij veel werk en energie kost. Bij De Bloois Vastgoed is dit niet het geval. Wij nemen namelijk het werk uit handen en gaan in samenwerking met u op zoek naar de juiste investeerders. Zo kunnen wij uw wensen als richtlijnen gebruiken.

Onze voordelen

Wanneer u kiest voor het inschakelen van De Bloois Vastgoed, bent u verzekerd van:

  • Een snelle en eerlijke prijs voor uw pand
  • Een groot netwerk van investeerders waardoor u altijd een goed bod ontvangt
  • Alles veilig, discreet en snel geregeld is
  • Geen courtagekosten: de koper betaalt de courtage
  • Een goede service: u bent compleet ontzorgd
  • Geen financieel voorbehoud opgenomen in de koop

Heeft u meer informatie nodig over een boerderij verkopen?

Wilt u uw boerderij in de verkoop zetten en wenst u informatie, of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden uw vragen graag en kunnen de mogelijkheden rondom de verkoop van uw boerderij vrijblijvend met u bespreken. 

Boerderij verkopen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Adres te verkopen object
Aantal kamers
Staat fundering
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de privacy voorwaarden.
Waarom De Bloois Vastgoed?
  • Wij kennen de markt
  • Wij hebben kennis van de huidige wet- en regelgeving
  • Wij hebben een groot netwerk aan huurders
De Bloois Vastgoed helpt u verder! Bel mij terug
Van A tot Z ontzorgd
No cure no pay
Courant pand
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Contact De Bloois Vastgoed B.V. Noordeinde 46 2611 KJ Delft info@deblooisvastgoed.nl 015 750 30 40
Bedrijfsinformatie Kvk: 69350329 Rekeningnr: NL15 ABNA 0414 9170 14 BTW nr: NL857841786B01
Copyright © 2018 Deblooisvastgoed.nl - Partners - Privacy - Sitemap - Developed by