Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Uw woningportefeuille, verhuurd vastgoed of ander pand verkopen

De Bloois Vastgoed is een vastgoedmakelaar die zich focust op beleggingspanden in de Zuid-Hollandse regio's. Denk hierbij aan steden als Delft, Leiden, Rotterdam en Den Haag. Doordat De Bloois Vastgoed dag in dag uit bezig is met de aan- en verkoop van beleggingspanden, is er inmiddels de beschikking over een enorm netwerk met vastgoedinvesteerders die staan te springen om uw beleggingspand te kopen. Zodoende is uw pand verkopen via De Bloois Vastgoed het overwegen waard. Of het nu gaat om een woningportefeuille, woning, appartement of bedrijfspand. Doordat uw pand aan diverse investeerders aangeboden zal worden, kan een zo hoog mogelijk bod gerealiseerd worden. Kortom, De Bloois Vastgoed kan en zal uw pand verkopen.

Pand verkopen? Begin hier >>

Ons netwerk is hoofdzakelijk in de Randstad en grootstedelijke gebieden opzoek naar:
Woningen/vastgoedportefeuilles Verhuurd(e) of lege woning(en), kamerverhuurpanden, studentenwoningen, studio’s, appartementen, hele panden en woonwinkelpanden.
Grondposities/ (her)ontwikkelingslocaties/ transformaties Locaties waar nieuwbouw kan plaatsvinden of getransformeerd mag worden naar woningbouw.
Kantoorruimten Kantoren in Nederland gelegen op strategische locaties.
Bedrijfsgebouwen Bedrijfspanden op goed ontsloten bedrijfsterreinen.

De Bloois Vastgoed regelt de complete verkoop!

Bij een pand verkopen komen doorgaans tal van verschillende zaken kijken. Indien u ervoor kiest om De Bloois Vastgoed in te zetten om uw pand te verkopen, zullen al uw zorgen met betrekking tot de verkoop volledig uit handen genomen worden. Allereerst zal uw pand door middel van 'stille verkoop' aangeboden worden. Dit houdt in dat het pand door ons wordt aangeboden aan investeerders binnen ons netwerk waarvan wij vermoeden dat deze interesse zullen hebben. Biedingen worden uiteraard allemaal aan uw voorgelegd, en uiteindelijk bent u degene die akkoord geeft.

Blijkt nu dat wij uw pand verkopen? Dan betaalt u helemaal niets! De koper betaalt in dit geval namelijk de courtage. Tevens wordt bij de verkoop financieel voorbehoud uitgesloten. Zodra de handtekening is gezet, is het pand dan ook daadwerkelijk verkocht.

Meer weten over het verkopen van uw beleggingspand

Heeft u na het raadplegen van dit artikel nog vragen met betrekking tot uw pand te verkopen? Neem dan contact op met De Bloois Vastgoed. Dit is snel en eenvoudig mogelijk door middel van de online contactpagina.

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Onze beoordeling 9.2 10 Gebasseerd op 10 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Stappenplan
Stap 1: We zetten uw pand uit in ons netwerk
Stap 2: Ontvang één of meerdere biedingen
Stap 3: Wij wikkelen de gehele verkoop verder voor u af
Klik hier om uw vastgoedobject te verkopen
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Waarde van uw vastgoed object berekenen Doorloop de stappen hieronder en ontvang uw berekening en advies vrijblijvend in uw mailbox. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.