Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Huis verkopen tip #1 Neutrale uitstraling

U zult uw huis helemaal volgens eigen smaak hebben ingericht. Dit is natuurlijk fijn voor uzelf, maar wellicht minder fijn voor de mensen die uw huis komen bezichtigen. Om ervoor te zorgen dat de bezichtigingen vlekkeloos verlopen, is het belangrijk uw huis zo neutraal mogelijk in te richten. Op deze manier houd u ruimte over voor inbeelding van een eigen inrichting. Mochten de mensen die uw huis komen bekijken niet dezelfde smaak hebben, kunnen ze hier met een neutrale inrichting doorheen kijken. 

Huis verkopen tip #2 Goede foto’s of een promovideo

Een belangrijke huis verkopen tip die wij graag meegeven aan u is het maken of laten maken van professionele foto’s. Het hebben van sterke en heldere foto’s kan een hele grote rol spelen in het verkopen van uw huis. Mensen zijn namelijk erg visueel ingesteld en zullen hun eerste blik bij de advertentie werpen naar de foto’s. Wanneer de foto’s aanspreken gaan ze verder lezen bij de beschrijving van uw huis. Goede foto’s maken dus echt het verschil. 

Een andere  tip voor het verkopen van uw huis is het maken van een promovideo. In plaats van het gebruiken van foto’s kunt u hier ook een sfeervideo aan toevoegen. De video laat nog net wat beter uw huis zien in beelden zodat men weet wat ze kunnen verwachten voordat ze uw huis komen bezichtigen. 

Huis verkopen tip #3: Groot bereik op huizensites

Wanneer uw huis op meer plaatsen te koop staat, zal de kans dat uw huis wordt verkocht ook toenemen. Er zijn naast de grotere verkoopsites ook een aantal kleinere verkoopsites waar u uw huis op kunt verkopen. Doe onderzoek naar een aantal sites, zowel grotere als kleinere, waar uw huis op kunt plaatsen. 

Huis verkopen tip #4: Neem een scherpe vraagprijs

U wilt het liefst een mooi bedrag overhouden aan de verkoop van uw huis. Daarom is de volgende huis verkopen tip een belangrijke, namelijk het aanhouden van een scherpe prijs. Een belangrijke huis verkopen tip die veel verkopers onderschatten. Het is tegenwoordig namelijk niet meer nodig om heel ver boven de vraagprijs te zitten. De biedingsruimtes zijn schappelijk waardoor u het best een vraagprijs kunt nemen waarmee u zelf ook tevreden mee zult zijn. Zo hoeft u uiteindelijk minder te zakken met de prijs en blijft u dichterbij de vraagprijs waar u zelf ook tevreden mee bent. 

Huis verkopen tip #5: Verkoop uw huis direct!

Het zelf verkopen van een huis kan intensief zijn. U steekt niet alleen tijd maar ook geld in het vermarkten van uw woning. Wilt u uw huis direct verkopen zonde enige kosten? Dan kunt u uw huis verkopen aan De Bloois Vastgoed. Wij kopen uw huis op en verzorgen het volledige verkooptraject. U bespaart geld en profiteert van de directe verkoop. 

Meer weten over het direct verkopen van uw huis? Vraag dan een vrijblijvend bod aan met de groene knop op deze pagina of neem contact op. Wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van een passend bod voor uw woning!

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Waarde van uw vastgoed object berekenen Doorloop de stappen hieronder en ontvang uw berekening en advies vrijblijvend in uw mailbox. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.