Bent u van plan om uw horecabedrijf of horecapand te verkopen? Dan wilt u dit uiteraard op een goede en snelle manier afgehandeld hebben én er een goede prijs voor ontvangen. Dat is waar De Bloois Vastgoed u bij kan helpen. Door ons grote netwerk van investeerders, hebben we nagenoeg altijd geïnteresseerden in uw horecazaak. Uw horecapand wordt aan diverse investeerders aangeboden zodat er een zo hoog mogelijk bod gerealiseerd kan worden.

Wat kan De Bloois Vastgoed voor u betekenen?

De Bloois Vastgoed is een vastgoedmakelaar welke zich voornamelijk bezighoudt met een specifiek deel van de vastgoedmarkt, namelijk beleggingspanden. Hierdoor zijn wij dagelijks actief bezig met het kopen en verkopen van beleggingspanden in diverse regio's in Zuid-Holland. Tevens bieden wij ook diensten aan zoals vastgoedbeheer, hulp met de financiering en verhuur. Wij zijn werkzaam in de regio's Leiden, Delft, Rotterdam en Den Haag.

Uw horeca verkoop compleet van A tot Z geregeld

Bent u van plan uw horecazaak te verkopen in samenwerking met De Bloois Vastgoed? Dan worden al uw zorgen uit handen genomen met betrekking tot de verkoop van het pand én eventueel de horeca business. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Door jarenlange ervaring en kennis is het logisch dat wij de markt van binnen en buiten kennen. Wij hebben een breed netwerk met veel investeerders die altijd op zoek zijn naar nieuwe panden en bedrijven om in te beleggen. Wilt u graag snel uw horecabedrijf verkopen? Dan is bij De Bloois een geschikte koper zo gevonden!

Stille verkoop

Uw horecabedrijf zal via een “stille verkoop” aangeboden worden. Hierdoor zal uw pand niet openbaar aangeboden worden maar zal het pand voorgelegd worden bij een aantal investeerders in ons netwerk die wellicht geïnteresseerd zullen zijn. We streven naar een zo hoog mogelijke, maar sowieso marktconforme, prijs voor uw horecapand.

Investeerders hebben verscheidene reden om een pand te kopen. Bij De Bloois Vastgoed spelen wij in op deze redenen van de investeerders. Tevens hebben wij door de jaren heen een goede vertrouwensband opgebouwd zodat wij snel en gemakkelijk een goede prijs kunnen afspreken.

Vele denken dat een horecazaak verkopen veel tijd, energie en werk kost. Bij De Bloois Vastgoed bent u ervan verzekerd dat het gehele proces soepel en gemakkelijk verloopt. We ontzorgen u compleet! Uiteraard gaat wel alles in samenspraak met u. Uw wensen zijn onze richtlijnen.

Kiezen voor De Bloois Vastgoed

Het inschakelen van De Bloois Vastgoed heeft een aantal voordelen. Deze zijn:

  • Snel een eerlijke prijs voor uw pand;
  • Veilig, discreet en snel geregeld;
  • Groot netwerk investeerders, u ontvangt altijd een goed bod;
  • Service: u bent compleet ontzorgd;
  • Geen courtagekosten: deze zijn voor de koper;
  • Geen financieel voorbehoud opgenomen in de koop.

Meer informatie

Meer informatie over horeca verkoop of andere diensten die De Bloois Vastgoed aanbiedt kunt u op onze website vinden. Daarnaast kunt u met al uw vragen bij ons terecht en u kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

Horecapand verkopen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Adres te verkopen object
Aantal kamers
Staat fundering
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de privacy voorwaarden.
Waarom De Bloois Vastgoed?
  • Wij kennen de markt
  • Wij hebben kennis van de huidige wet- en regelgeving
  • Wij hebben een groot netwerk aan huurders
De Bloois Vastgoed helpt u verder! Bel mij terug
Van A tot Z ontzorgd
No cure no pay
Courant pand
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Contact De Bloois Vastgoed B.V. Noordeinde 46 2611 KJ Delft info@deblooisvastgoed.nl 015 750 30 40
Bedrijfsinformatie Kvk: 69350329 Rekeningnr: NL15 ABNA 0414 9170 14 BTW nr: NL857841786B01
Copyright © 2018 Deblooisvastgoed.nl - Partners - Privacy - Sitemap - Developed by