Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Wat kan De Bloois Vastgoed voor u betekenen?

De Bloois Vastgoed is een vastgoedmakelaar welke zich voornamelijk bezighoudt met een specifiek deel van de vastgoedmarkt, namelijk beleggingspanden. Hierdoor zijn wij dagelijks actief bezig met het kopen en verkopen van vastgoed / beleggingspanden in diverse regio's in Zuid-Holland. Tevens bieden wij ook diensten aan zoals vastgoedbeheer, hulp met de financiering en verhuur. Door ons grote netwerk van investeerders in en rondom de regio's Utrecht, Leiden, Delft, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, hebben we nagenoeg altijd geïnteresseerden in uw horecazaak. Uw horecapand in de Randstad wordt aan diverse investeerders in het netwerk aangeboden zodat er een zo hoog mogelijk bod gerealiseerd kan worden.

Ons netwerk is hoofdzakelijk in de Randstad en grootstedelijke gebieden opzoek naar:
Woningen/vastgoedportefeuilles Verhuurd(e) of lege woning(en), kamerverhuurpanden, studentenwoningen, studio’s, appartementen, hele panden en woonwinkelpanden.
Grondposities/ (her)ontwikkelingslocaties/ transformaties Locaties waar nieuwbouw kan plaatsvinden of getransformeerd mag worden naar woningbouw.
Kantoorruimten Kantoren in Nederland gelegen op strategische locaties.
Bedrijfsgebouwen Bedrijfspanden op goed ontsloten bedrijfsterreinen.

Uw horeca verkoop compleet van A tot Z geregeld

Bent u van plan uw horecazaak te verkopen in samenwerking met De Bloois Vastgoed? Dan worden al uw zorgen uit handen genomen met betrekking tot de verkoop van het pand én eventueel de horeca business. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Door jarenlange ervaring en kennis is het logisch dat wij de markt van binnen en buiten kennen. Wij hebben een breed netwerk met veel investeerders die altijd op zoek zijn naar nieuwe panden en bedrijven om in te beleggen. Wilt u graag snel uw horecabedrijf verkopen? Dan is bij De Bloois een geschikte koper zo gevonden!

Stille verkoop

Uw horecabedrijf zal via een “stille verkoop” aangeboden worden. Hierdoor zal uw pand niet openbaar aangeboden worden maar zal het pand voorgelegd worden bij een aantal investeerders in ons netwerk die wellicht geïnteresseerd zullen zijn. We streven naar een zo hoog mogelijke, maar sowieso marktconforme, prijs voor uw horecapand.

Investeerders hebben verscheidene reden om een pand te kopen. Bij De Bloois Vastgoed spelen wij in op deze redenen van de investeerders. Tevens hebben wij door de jaren heen een goede vertrouwensband opgebouwd zodat wij snel en gemakkelijk een goede prijs kunnen afspreken.

Vele denken dat een horecazaak verkopen veel tijd, energie en werk kost. Bij De Bloois Vastgoed bent u ervan verzekerd dat het gehele proces soepel en gemakkelijk verloopt. We ontzorgen u compleet! Uiteraard gaat wel alles in samenspraak met u. Uw wensen zijn onze richtlijnen.

Kiezen voor De Bloois Vastgoed

Het inschakelen van De Bloois Vastgoed heeft een aantal voordelen. Deze zijn:

  • Snel een eerlijke prijs voor uw pand;
  • Veilig, discreet en snel geregeld;
  • Groot netwerk investeerders, u ontvangt altijd een goed bod;
  • Service: u bent compleet ontzorgd;
  • Geen courtagekosten: deze zijn voor de koper;
  • Geen financieel voorbehoud opgenomen in de koop.

Meer informatie

Meer informatie over horeca verkoop of andere diensten die De Bloois Vastgoed aanbiedt kunt u op onze website vinden. Daarnaast kunt u met al uw vragen bij ons terecht en u kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Onze beoordeling 9.2 10 Gebasseerd op 10 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Stappenplan
Stap 1: We zetten uw pand uit in ons netwerk
Stap 2: Ontvang één of meerdere biedingen
Stap 3: Wij wikkelen de gehele verkoop verder voor u af
Klik hier om uw vastgoedobject te verkopen
Waarde van uw vastgoed object berekenen Doorloop de stappen hieronder en ontvang uw berekening en advies vrijblijvend in uw mailbox. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.