Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Uw huis verkopen aan De Bloois Vastgoed

Staat uw huis te koop maar heeft er nog geen verkoop plaatsgevonden? Voorkom dat de kosten van het verkopen van uw huis in Den Haag hoog oploopt. Met de aanpak van De Bloois Vastgoed heeft u niet te maken met advertentiekosten of makelaarskosten die komen kijken bij het verkopen van een woning. U kunt direct uw huis verkopen Den Haag waardoor uw vermogen vrij komt.

Een reden dat u zo snel mogelijk van uw woning af wilt kan zijn de hoge kosten die komen kijken bij een verkoop. Maar het komt ook regelmatig voor dat men hun huis wilt verkopen als gevolg van een echtscheiding of een betaalachterstand. Uw huis direct verkopen is dan de makkelijkste oplossing. De Bloois Vastgoed geeft bij een betaalachterstand ook nog eens de mogelijkheid uw huis terug te huren. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden voor uw huis verkopen Den Haag en omgeving.

Neem contact op met vastgoedmakelaar De Bloois Vastgoed en verkoop uw huis!
U zit nergens aan vast: Gratis & vrijblijvend voorstel.
Geen vele bezichtigingen nodig: Uw huis verkopen Den Haag.
Bespaar geld: Geen makelaars- of advertentiekosten!
U bepaalt de overdrachtsdatum: Flexibele overdrachtsdatum.
Wij verzorgen het verkooptraject van A tot Z: Direct verkocht.
Huis verkopen in Den Haag?: Dat is mogelijk!

Hoe werkt snel uw huis verkopen Den Haag?

Het verkopen van uw huis in Den Haag via De Bloois Vastgoed kan binnen enkele werkdagen geregeld worden. Om te starten dient u een aanvraag te doen door contact op te nemen of via de website een vrijblijvend bod aan te vragen. Onze adviseur zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken voor het bekijken van uw woning. Bent u geïnteresseerd in een snelle verkoop? Dan sturen wij u graag een passend voorstel voor uw woning, geheel vrijblijvend. U zit nog nergens aan vast. Gaat u akkoord met het bod? Dan stellen wij een koopakte op die door beide partijen moet worden ondertekend. De verkoop gaat met zekerheid door. Snel uw huis verkopen Den Haag.

Uw huis verkopen Den Haag: de voordelen

De Bloois Vastgoed onderscheidt zich graag van de rest. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de vastgoedbranche en kennis van de huidige wet- en regelgeving kunnen wij u direct helpen. Uw huis verkopen Den Haag zal dan ook probleemloos verlopen. We werken graag transparant en met duidelijke afspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Er komen geen extra kosten aan bod, uw huis verkopen Den Haag via De Bloois Vastgoed is geheel kosteloos. Vraag vandaag nog uw bod aan!

Meer informatie voordat u uw huis verkoopt?

Wilt u graag meer informatie over onze werkwijze voordat u een bod aanvraagt? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze vastgoed adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij zijn bereikbaar op de email via info@deblooisvastgoed.nl  of via  015 – 750 30 40.

Liever direct een bod ontvangen en uw huis verkopen Den Haag? Vul dan het aanmeldformulier op de website in via de knop ‘Vrijblijvend bod aanvragen’. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling. 

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Waarde van uw vastgoed object berekenen Doorloop de stappen hieronder en ontvang uw berekening en advies vrijblijvend in uw mailbox. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.