Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Wat is beleggen in vastgoed?

Vastgoed beleggen is een manier om geld te verdienen aan onroerende goederen door hierin te investeren. Onroerende goederen zijn bebouwing of stukken grond. Het doel van deze vastgoed belegging is het behalen van rendement. Zo zult u uiteindelijk verdienen aan deze investering. Beleggen en investeren in vastgoed kunnen dus gezien worden als twee gelijke termen. 

Beleggen met de hulp van een professionele partij

Een belegging in onroerend goed is namelijk een behoorlijke investering. De belegging betaalt zich uiteindelijk meestal met grote winst terug, maar natuurlijk is aan elke investering in bepaalde mate een risico verbonden. De Bloois Vastgoed is gespecialiseerd in beleggen in vastgoed. Wij willen onze investeerders de meest rendabele investeringen bieden. Zo plukt u de meeste vruchten van uw belegging in onroerend goed.

Kies voor deskundige ondersteuning

Wilt u beleggen in onroerend goed, ga dan altijd naar het betreffende pand kijken alvorens u verdere actie onderneemt. Neem een deskundige mee die kennis heeft van zaken en u precies de voor- en nadelen van het pand kan vertellen. Door goed te weten wat een pand te bieden heeft, versterkt u uw onderhandelingspositie. Daarbij kunt u gemakkelijker voor uzelf besluiten of het pand binnen uw plaatje van een rendabele beleggingsinvestering past. De Bloois Vastgoed stuurt altijd een deskundige met u mee naar bezichtigingen.

Tips voor beleggen in onroerend goed

Om u als (toekomstige) beleggende klant op weg te helpen bij de zoektocht naar een onroerend goed waarin u kunt beleggen, geven wij graag een aantal praktische tips. Deze tips vormen de basis voor het kiezen van een geschikt pand om in te beleggen.

Tip 1: Vraag op tijd bestemmingsplannen op voor uw eigen plan

Gaat u een beleggingspand kopen? Vraag dan tijdig alle nodige stukken bij de gemeente op, of laat dit voor u doen. Wat u met een pand kunt doen, ligt namelijk vast in het bestemmingsplan. Ook voor de grond waarop het goed staat gebouwd, zijn regels opgesteld. Ook al weet u wat u met een pand wilt doen om er een rendabele investering van te maken, als uw plan niet kan of mag worden uitgevoerd, levert het u niet op wat u wenst. De Bloois Vastgoed wil dat u belegt in vastgoed waarmee u daadwerkelijk kunt doen en verwezenlijken wat u in gedachten had. Daarom vragen wij altijd alle nodige stukken voor u op, die wij vervolgens duidelijk aan u presenteren.

Tip 2: Denk na over het onderhoud en beheer

Ieder soort vastgoed heeft ook onderhoud nodig. Het is verstandig om al voor de aankoop over het beheer na te denken. Deze werkzaamheden worden vaker uitbesteed aan bijvoorbeeld klusbedrijven. Denk er ook goed over na welke kosten, zoals reparatiekosten, onder uw rekening komen te vallen. Heeft u hier vooraf over nagedacht, dan kunt u hier rekening mee houden bij het overleg van de huurinkomsten. 

Tip 3: Laat koopovereenkomsten grondig checken

Gaat u over tot het beleggen in onroerend goed? De koopovereenkomst en aanvullende bepalingen bevatten complexe informatie. Laat deze altijd checken door een jurist die ervaring heeft in juridische controle van dit soort stukken. Wij van De Bloois Vastgoed hebben meerdere geschikte juristen in ons netwerk. Zij kijken graag naar uw stukken voor persoonlijk advies en/of hulp.

Tip 4: Uw netwerk onderhouden

Binnen de vastgoedbranche is het slim om te investeren in relaties. U gaat geld beleggen in vastgoed en bent hierdoor vaak afhankelijk van partijen die uw rendement maken. Niet alleen bij de aankoop, maar ook de het onderhoud en verhuur. Met de juiste relaties en connecties komt u vaak al een paar stappen verder en kunt u hulp krijgen daar waar nodig is.

Wilt u advies over het beleggen in vastgoed?

Advies over beleggen in vastgoed is belangrijk. Dit advies kunt u vrijblijvend bij ons inwinnen. Neem direct contact met ons op om een afspraak te plannen. Dit kan op ons telefoonnummer: 015 750 3040. Of laat uw gegevens achter, dan bellen wij u terug.

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.