Beleggen in vastgoed, dat doet u niet zomaar. Een belegging in onroerend goed is namelijk een behoorlijke investering. De belegging betaalt zich uiteindelijk meestal met grote winst terug, maar natuurlijk is aan elke investering in bepaalde mate een risico verbonden. De Bloois Vastgoed is gespecialiseerd in beleggen in vastgoed. Wij willen onze investeerders de meest rendabele investeringen bieden. Zo plukt u de meeste vruchten van uw belegging in onroerend goed.

Tips voor beleggen in onroerend goed

Om u als (toekomstige) beleggende klant op weg te helpen bij de zoektocht naar een onroerend goed waarin u kunt beleggen, geven wij graag een aantal praktische tips. Deze tips vormen de basis voor het kiezen van een geschikt pand om in te beleggen.

Tip 1: Kies voor deskundige ondersteuning

Wilt u beleggen in onroerend goed, ga dan altijd naar het betreffende pand kijken alvorens u verdere actie onderneemt. Neem een deskundige mee die kennis heeft van zaken en u precies de voor- en nadelen van het pand kan vertellen. Door goed te weten wat een pand te bieden heeft, versterkt u uw onderhandelingspositie. Daarbij kunt u gemakkelijker voor uzelf besluiten of het pand binnen uw plaatje van een rendabele beleggingsinvestering past. De Bloois Vastgoed stuurt altijd een deskundige met u mee naar bezichtigingen.

Tip 2: Vraag op tijd bestemmingsplannen op voor uw eigen plan

Vraag tijdig alle nodige stukken bij de gemeente op, of laat dit voor u doen. Wat u met een pand kunt doen, ligt namelijk vast in het bestemmingsplan. Ook voor de grond waarop het goed staat gebouwd, zijn regels opgesteld. Ook al weet u wat u met een pand wilt doen om er een rendabele investering van te maken, als uw plan niet kan of mag worden uitgevoerd, levert het u niet op wat u wenst. De Bloois Vastgoed wil dat u belegt in vastgoed waarmee u daadwerkelijk kunt doen en verwezenlijken wat u in gedachten had. Daarom vragen wij altijd alle nodige stukken voor u op, die wij vervolgens duidelijk aan u presenteren.

Tip 3: Laat koopovereenkomsten grondig checken

Gaat u over tot het beleggen in onroerend goed? De koopovereenkomst en aanvullende bepalingen bevatten complexe informatie. Laat deze altijd checken door een jurist die ervaring heeft in juridische controle van dit soort stukken. Wij van De Bloois Vastgoed hebben meerdere geschikte juristen in ons netwerk. Zij kijken graag naar uw stukken voor persoonlijk advies en/of hulp.

Wilt u advies over het beleggen in vastgoed?

Advies over beleggen in vastgoed is belangrijk. Dit advies kunt u vrijblijvend bij ons inwinnen. Er zijn pas kosten aan onze diensten verbonden als een succesvolle aankoop voldaan is. Wij werken namelijk op basis van no cure no pay. Neem direct contact met ons op om een afspraak te plannen. Dit kan op ons telefoonnummer: 015 750 3040. Of laat uw gegevens achter, dan bellen wij u terug.

Neem contact op
In welke regio('s) heeft u interesse? U wordt binnen 24u teruggebeld.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de privacy voorwaarden.
Waarom De Bloois Vastgoed?
  • Wij kennen de markt
  • Wij hebben kennis van de huidige wet- en regelgeving
  • Wij hebben een groot netwerk aan huurders
De Bloois Vastgoed helpt u verder! Bel mij terug
Van A tot Z ontzorgd
No cure no pay
Courant pand
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Contact De Bloois Vastgoed B.V. Noordeinde 46 2611 KJ Delft info@deblooisvastgoed.nl 015 750 30 40
Bedrijfsinformatie Kvk: 69350329 Rekeningnr: NL15 ABNA 0414 9170 14 BTW nr: NL857841786B01
Copyright © 2018 Deblooisvastgoed.nl - Partners - Privacy - Sitemap - Developed by