Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Wat doet De Bloois Vastgoed?

De Bloois Vastgoed is een makelaar die zich specifiek richt op beleggingspanden, met name in de Randstad. Denk hierbij aan de regio's Delft, Rotterdam, Den HaagLeiden, Amsterdam en Utrecht, inclusief omliggende regio's. Wij zijn dagelijks actief met het kopen en verkopen van beleggingspanden. We beschikken over een breed netwerk van investeerders die klaarstaan om uw beleggingspand, zoals een woningportefeuille, woning, appartement, bedrijfspand, kantoor of elk andere type te kopen. Wij zullen uw pand aan meerdere investeerders aanbieden, om voor u een zo hoog mogelijk bod te realiseren.

Ons netwerk is hoofdzakelijk in de Randstad en grootstedelijke gebieden opzoek naar:
Woningen/ bedrijfsonroerend goed Verhuurd(e) of lege woning(en), kamerverhuurpanden, studentenwoningen, studio’s, appartementen, hele panden en woonwinkelpanden.
Grondposities/ (her)ontwikkelingslocaties/ transformaties Locaties waar nieuwbouw kan plaatsvinden of getransformeerd mag worden naar woningbouw.
Kantoorruimten Kantoren in Nederland gelegen op strategische locaties.
Bedrijfsgebouwen Bedrijfspanden op goed ontsloten bedrijfsterreinen.

Wij regelen de verkoop van uw pand van A tot Z

Wanneer u uw beleggingspand wilt verkopen, dan nemen wij al uw zorgen met betrekking tot verkoop van het pand, uit handen. Wij regelen alles van A tot Z. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt van binnen en buiten. In ons netwerk bevinden zich tal van investeerders die altijd op zoek zijn naar nieuwe panden om in te beleggen. Als u uw beleggingspand wilt verkopen, is een geschikte koper dus zo gevonden.

Wij zullen uw beleggingspand middels een ‘stille verkoop’ aanbieden. Uw pand wordt dus niet openbaar te koop gezet. De 'stille verkoop' houdt in dat wij uw pand voorleggen aan investeerders in ons netwerk waarvan wij verwachten dat ze geïnteresseerd zijn. Daarbij regelen wij voor u een marktconforme prijs.

We spelen in op de redenen van investeerders om een koop aan te gaan. Daarnaast hebben wij met onze investeerders een vertrouwensband opgebouwd zodat wij snel een goede prijs kunnen afspreken. Vastgoed verkopen is zo dus heel eenvoudig.

Een beleggingspand verkopen kost u overigens geen werk of energie. Wij nemen het proces voor u uit handen. Uiteraard gaat alles wel in samenspraak met u. Uw wensen zijn onze richtlijnen.

Waarom De Bloois Vastgoed?

  • Groot netwerk investeerders, dus u ontvangt altijd een goed bod.
  • Géén courtagekosten: de koper betaalt de courtage.
  • Géén financieel voorbehoud opgenomen in de koop.
  • Snel een eerlijke prijs voor uw pand.
  • Service: u bent compleet ontzorgd!
  • Veilig, discreet en snel geregeld.

Meer informatie over een beleggingspand verkopen

Meer informatie over een beleggingspand verkopen of andere diensten vindt u op onze website.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.  

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Onze beoordeling 9.2 10 Gebasseerd op 10 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Stappenplan
Stap 1: We zetten uw pand uit in ons netwerk
Stap 2: Ontvang één of meerdere biedingen
Stap 3: Wij wikkelen de gehele verkoop verder voor u af
Klik hier om uw vastgoedobject te verkopen
Waarde van uw vastgoed object berekenen Doorloop de stappen hieronder en ontvang uw berekening en advies vrijblijvend in uw mailbox. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.