Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Snelle verkoop van uw kamerverhuurpand!

Bij het verkopen van een kamerverhuurpand kunnen wij u als geen ander helpen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw studentenhuis verkopen via De Bloois Vastgoed. Ons grote netwerk van diverse investeerders in vastgoed die klaarstaan om uw kamerverhuurpand te kopen, zorgt ervoor dat uw pand snel verkocht kan worden. Ook werken wij de andere richting in en kunnen wij helpen bij studentenhuisvesting. Daarbij zullen wij uw pand aan meerdere investeerders aanbieden, zodat er een zo hoog mogelijk bod gerealiseerd kan worden. In ons netwerk bevinden zich een tal van investeerders die altijd op zoek zijn naar nieuwe panden om in te beleggen. Als u uw pand wilt verkopen, is een geschikte koper in de meeste gevallen zeer eenvoudig en snel gevonden.

Ons netwerk is hoofdzakelijk in de Randstad en grootstedelijke gebieden opzoek naar:
Woningen/vastgoedportefeuilles Verhuurd(e) of lege woning(en), kamerverhuurpanden, studentenwoningen, studio’s, appartementen, hele panden en woonwinkelpanden.
Grondposities/ (her)ontwikkelingslocaties/ transformaties Locaties waar nieuwbouw kan plaatsvinden of getransformeerd mag worden naar woningbouw.
Kantoorruimten Kantoren in Nederland gelegen op strategische locaties.
Bedrijfsgebouwen Bedrijfspanden op goed ontsloten bedrijfsterreinen.

Al uw zorgen worden uit handen genomen

De verkoop van uw pand regelen wij van begin tot eind. Wij nemen letterlijk al uw zorgen met betrekking tot de verkoop van het kamerverhuurpand in de Randstad uit handen. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt van binnen en buiten. Uw pand zal middels een ''stille verkoop'' aangeboden worden. We leggen uw pand voor aan diverse investeerders uit ons netwerk, waarvan wij verwachten dat ze geïnteresseerd zijn. Wij zullen er alles aan doen om voor u een goede, marktconforme prijs te realiseren. Doordat er een vertrouwensband opgebouwd is met onze investeerders, zijn wij in staat om snel een goede prijs af te kunnen spreken. Bovendien kost het verkopen van uw pand u geen werk of energie. Wij nemen het gehele proces voor u uit handen, waarbij uiteraard alles in samenspraak met u gaat. Uw wensen zijn onze richtlijnen.

Eerlijke prijs, geen courtagekosten, goede service en meer...

Als u voor De Bloois Vastgoed kiest, kiest u onder meer voor een eerlijke prijs voor uw pand. Door het grote netwerk van investeerders zult u altijd een goed bod ontvangen. De gehele transactie zal daarbij veilig, discreet en goed georganiseerd verlopen. Ook betaalt u geen courtagekosten, deze betaalt de koper. Tevens is financieel voorbehoud niet opgenomen in de koop. En uiteraard kunt u genieten van een geweldige service, waarbij u van A tot Z begeleid wordt in het verkopen van uw kamerverhuurpand.

Neem vrijblijvend contact op

Voor meer informatie over het verkopen van panden of andere diensten van De Bloois Vastgoed kunt u verder kijken op de website. Wilt u graag in contact komen met een van onze medewerkers? Dat kan! U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met De Bloois Vastgoed om de mogelijkheden te bespreken. Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat 5 dagen per week voor u klaar, zodat u in een mum van tijd uw vastgoed verkoopt.

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Onze beoordeling 9.2 10 Gebasseerd op 10 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Stappenplan
Stap 1: We zetten uw pand uit in ons netwerk
Stap 2: Ontvang één of meerdere biedingen
Stap 3: Wij wikkelen de gehele verkoop verder voor u af
Klik hier om uw vastgoedobject te verkopen
Waarde van uw vastgoed object berekenen Doorloop de stappen hieronder en ontvang uw berekening en advies vrijblijvend in uw mailbox. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.