Wilt u uw kamerverhuurpand verkopen? En wilt u dit graag snel én goed geregeld hebben, waarbij u een aannemelijke prijs voor uw pand zult krijgen? Dan bent u bij ons, De Bloois Vastgoed, aan het juiste adres! Wij zijn een vastgoedmakelaar die zich specifiek richt op beleggingspanden in de Zuid-Hollandse regio's Delft, Rotterdam, Den Haag en Leiden. Dagelijks zijn wij actief met het kopen en verkopen van beleggingspanden. Uiteraard bieden wij ook diensten aan die in het verlengde liggen van vastgoedbeheer. Hoe dan ook, met al uw vragen omtrent het verkopen van een kamerverhuurpand kunt u bij ons terecht.

Snelle verkoop van uw kamerverhuurpand!

Bij het verkopen van een kamerverhuurpand kunnen wij u als geen ander helpen. Ons grote netwerk van diverse investeerders in vastgoed die klaarstaan om uw kamerverhuurpand te kopen, zorgt ervoor dat uw pand snel verkocht kan worden. Daarbij zullen wij uw pand aan meerdere investeerders aanbieden, zodat er een zo hoog mogelijk bod gerealiseerd kan worden. In ons netwerk bevinden zich een tal van investeerders die altijd op zoek zijn naar nieuwe panden om in te beleggen. Als u uw pand wilt verkopen, is een geschikte koper in de meeste gevallen zeer eenvoudig en snel gevonden.

Al uw zorgen worden uit handen genomen

De verkoop van uw pand regelen wij van begin tot eind. Wij nemen letterlijk al uw zorgen met betrekking tot de verkoop van het kamerverhuurpand uit handen. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt van binnen en buiten. Uw pand zal middels een ''stille verkoop'' aangeboden worden. We leggen uw pand voor aan diverse investeerders uit ons netwerk, waarvan wij verwachten dat ze geïnteresseerd zijn. Wij zullen er alles aan doen om voor u een goede, marktconforme prijs te realiseren. Doordat er een vertrouwensband opgebouwd is met onze investeerders, zijn wij in staat om snel een goede prijs af te kunnen spreken. Bovendien kost het verkopen van uw pand u geen werk of energie. Wij nemen het gehele proces voor u uit handen, waarbij uiteraard alles in samenspraak met u gaat. Uw wensen zijn onze richtlijnen.

Eerlijke prijs, geen courtagekosten, goede service en meer...

Als u voor De Bloois Vastgoed kiest, kiest u onder meer voor een eerlijke prijs voor uw pand. Door het grote netwerk van investeerders zult u altijd een goed bod ontvangen. De gehele transactie zal daarbij veilig, discreet en goed georganiseerd verlopen. Ook betaalt u geen courtagekosten, deze betaalt de koper. Tevens is financieel voorbehoud niet opgenomen in de koop. En uiteraard kunt u genieten van een geweldige service, waarbij u van A tot Z begeleid wordt in het verkopen van uw kamerverhuurpand.

Neem vrijblijvend contact op

Voor meer informatie over het verkopen van panden of andere diensten van De Bloois Vastgoed kunt u verder kijken op de website. Wilt u graag in contact komen met een van onze medewerkers? Dat kan! U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met De Bloois Vastgoed om de mogelijkheden te bespreken. Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat 5 dagen per week voor u klaar.

Kamerverhuurpand verkopen?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Adres te verkopen object
Aantal kamers
Staat fundering
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de privacy voorwaarden.
Waarom De Bloois Vastgoed?
  • Wij kennen de markt
  • Wij hebben kennis van de huidige wet- en regelgeving
  • Wij hebben een groot netwerk aan huurders
De Bloois Vastgoed helpt u verder! Bel mij terug
Van A tot Z ontzorgd
No cure no pay
Courant pand
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Contact De Bloois Vastgoed B.V. Noordeinde 46 2611 KJ Delft info@deblooisvastgoed.nl 015 750 30 40
Bedrijfsinformatie Kvk: 69350329 Rekeningnr: NL15 ABNA 0414 9170 14 BTW nr: NL857841786B01
Copyright © 2018 Deblooisvastgoed.nl - Partners - Privacy - Sitemap - Developed by