Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Uw huis verkopen via De Bloois Vastgoed

Uw woning verkopen zonder hoge makelaarskosten? De Bloois Vastgoed maakt het mogelijk. Wanneer uw woning al een tijdje te koop staat, maar nog geen succesvolle verkoop heeft plaatsgevonden, kunnen de kosten nogal hoog oplopen. Door samen te werken met De Bloois Vastgoed worden onnodige kosten voorkomen en wordt uw huis tegen de best mogelijk voorwaarden verkocht. 

Bovendien zijn er verschillende redenen waarom iemand de woning wil verkopen. Zit u midden in een echtscheiding of heeft u last van een betaalachterstand? Dan bieden wij verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om via De Bloois Vastgoed uw woning terug te huren. Is het tijd voor een directe aanpak? Dan helpt De Bloois Vastgoed bij het verkopen van uw woning in Dordrecht. 

Uw huis snel verkopen in Dordrecht, hoe werkt het?

Eenvoudig uw huis verkopen in Dordrecht doet u met De Bloois Vastgoed. Hierbij begint u met het aanvragen van een vrijblijvend bod via het aanmeldformulier op de website of door contact op te namen. Vervolgens zal onze vastgoedadviseur zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en een afspraak inplannen. Onze adviseur komt geheel vrijblijvend en kosteloos uw huis bekijken en maakt op basis van deze bezichtiging een waardebepaling. 

Wilt u uw woning snel verkopen in Dordrecht? Dan sturen wij een passend voorstel. Wanneer u akkoord gaat met dit voorstel, zal er een koopakte worden opgesteld die door beide partijen ondertekent dient te worden. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een financieringsvoorbehoud bent u er zeker van dat de verkoop doorgaat, wat er ook gebeurd. Kortom, wanneer u snel en eenvoudig uw woning wil verkopen in Dordrecht, is De Bloois Vastgoed de partner die u zoekt.

Voordelen van een huis snel verkopen in Dordrecht

De Bloois Vastgoed is al jaren werkzaam binnen de vastgoedbranche en beschikt over de nodige kennis van de huidige wet- en regelgeving. Met deze kennis zijn wij in staat om uw woning probleemloos te verkopen in Dordrecht. Door onze transparante werkwijze en duidelijke afspraken weet u altijd precies waar u aan toe bent. Bovendien zijn de bijkomende verkoopkosten voor onze rekening en bent u zeker van de verkoop van uw woning wanneer u de koopakte heeft ondertekend. Wilt u een bod ontvangen voor uw woning in Dordrecht? Dit doet u bij De Bloois Vastgoed geheel gratis en vrijblijvend.

Meer weten over het snel verkopen van uw huis?

Wilt u graag meer weten over de werkzaamheden en mogelijkheden van De Bloois Vastgoed met betrekking tot het verkopen van uw woning in Dordrecht? Neem contact met ons op via het contactformulier aan de rechtzijde. Daarnaast kunt u ons bereiken via email op info@deblooisvastgoed.nl of het mobiele nummer 015 – 750 30 40. Wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden of om een afspraak te maken. 

Wilt u liever direct een bod aanvragen? Vul dan het aanmeldformulier in. Deze vindt u op de website door op de knop ‘Vrijblijvend bod aanvragen’ te klikken. Wij zullen dan direct uw aanvraag in behandeling nemen waarna u zo spoedig mogelijk een bod ontvangt voor uw woning. 

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.