Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Huis verkopen met kosten van een makelaar

Een makelaar biedt bemiddeling en begeleiding aan bij het verkopen van uw huis of ontroerend goed als tussenpersoon. De makelaar werkt met makelaarskosten of courtage die u betaald voor de diensten van de makelaar. De courtage wordt pas betaald wanneer u het huis daadwerkelijk heeft verkocht. Per makelaarskantoor kan dit bedrag verschillen. Kiest u voor het inschakelen van een makelaar? Dan is het van belang om het juiste makelaarskantoor te kiezen die aansluit bij uw budget. 

Ook de opstartkosten voor het verkopen van uw huis kunnen verschillen per makelaarskantoor. Dit zijn de kosten die u betaald voor het te koop zetten van uw woning. Hierbij kunt u denken aan het online plaatsen van uw huis op een verkoopplatform, het schrijven van een aantrekkelijke advertentie of het plaatsen van het verkoopbord in uw woning. 

Wilt u de kosten van een huis verkopen via een makelaar weten? Dit kan niet alleen per makelaar maar ook per stad verschillen. Vaak zijn de courtagekosten een vast percentage van de aankoopprijs. Doorgaans kan dit verschillen van 1% tot 2%. 

Kosten om zelf uw huis te verkopen

Kiest u ervoor om zelf uw huis te verkopen? Dan kunt u besparen op de kosten die tezamen gaan met het verkopen van uw huis. U krijgt niet te maken met courtagekosten en opstartkosten die gepaard gaan het inschakelen van een makelaar. Uw eigen huis verkopen zal zorgen voor minder kosten die u anders kwijt zult zijn aan de diensten van een makelaar. 

Voorbeeld van de kosten:

1,5% courtagekosten bij een woning van €250.000 = €3.750 courtagekosten

Voor het zelf verkopen van uw huis kunt u zich wenden tot social media platformen of organisaties waar u zelf uw huis op kunt promoten. U moet wel in acht houden dat er meer zaken zijn waar u rekening mee moet houden wanneer u uw huis zelf wilt verkopen om te kosten te drukken. Zo bent u verantwoordelijk voor het vaststellen van de vraagprijs, dient u alle onderhandelingen te coördineren en mag u het bezoek aan de notaris niet vergeten. 

Uw huis verkopen zonder kosten aan De Bloois Vastgoed

Wilt u uw huis gegarandeerd zonder hoge kosten van een makelaar verkopen? Dan helpt De Bloois Vastgoed u graag verder. Wij maken het mogelijk om uw huis te verkopen zonder kosten. Uw huis wordt gegarandeerd snel verkocht binnen ons netwerk van vastgoedinvesteerders, iets wat een makelaar of online  organisatie u niet kan garanderen. U bespaart niet alleen geld, maar ook veel tijd en stress. Via De Bloois Vastgoed verkoopt u zorgeloos uw huis met garantie. 

Wilt u ook geen kosten bij het verkopen van uw huis? Neem dan contact op met De Bloois Vastgoed en vraag direct een vrijblijvend bod aan. Ons team vastgoedadviseurs neemt zo snel mogelijk contact met u op. De Bloois Vastgoed zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling voor het verkopen van uw huis.  

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Waarde van uw vastgoed object berekenen Doorloop de stappen hieronder en ontvang uw berekening en advies vrijblijvend in uw mailbox. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.