Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Hoe pakt u dit aan?

Wanneer u de stap zet om in vastgoed te investeren, komen er ineens allerlei zaken om de hoek kijken waar u wellicht nog niet aan gedacht had. Denk hierbij aan bijvoorbeeld juridische zaken, vergunningen en berekeningen. Wanneer u in zee gaat met een expert zoals De Bloois Vastgoed, dan worden al uw zorgen weggenomen en kunt u met een gerust hart een beleggingspand in Den Haag kopen, en uiteraard rendement behalen.

Waarom een investering in vastgoed

Vastgoed wordt vaak gezien als een vrij veilige investering, omdat een gebouw niet zomaar veel in waarde zal schommelen. Het is uiteraard mogelijk dat een pand in waarde daalt of stijgt, echter staat dit los van bijvoorbeeld de inflatie. Een investering in vastgoed in Den Haag is dus een mooie keuze voor iemand die interesse heeft in een solide rendement. U kunt bijvoorbeeld investeren in een studentenhuis of appartementen(complex) om deze vervolgens te verhuren. Zo ontvangt u dus maandelijks rendement op uw investering en kunt u wellicht ook nog profiteren van een waardestijging op de lange termijn. Onder andere om deze reden is het erg interessant om te investeren in vastgoed.

De Bloois Vastgoed ondersteunt u het gehele traject

De vastgoedmakelaars van De Bloois Vastgoed staan elke dag voor u klaar en zullen u, indien nodig, met alle aspecten van het investeren ondersteunen. Zo kunnen wij u begeleiden tijdens één of meerdere bezichtigingen, u gericht adviseren over vergunningen en bijvoorbeeld ook juridische controle bieden. Aangezien wij in meerdere gebieden actief zijn kunt u bij ons niet alleen terecht voor hulp bij het investeren in vastgoed in Den Haag, maar ook voor Rotterdam, Delft en Leiden. Bij al uw vragen omtrent onze diensten en mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen. Dit kan door middel van het invullen van een contactformulier op de website, maar ook door telefonisch contact met ons op te nemen via het nummer: 015 750 3040.

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.