Voor iedere particuliere vastgoedbelegger is het aantrekkelijk om te beleggen in box 3 beleggingen, aangezien u dan enkel 1,2% vermogensrendementsheffing betaalt. De Bloois Vastgoed kan u helpen om alle bijkomende fiscale risico's te verminderen. Zo wordt uw vastgoedbelegging een succes!

Particuliere beleggers

In beginsel geldt voor particuliere beleggers dat het inkomen uit vastgoedbeleggingen fiscaal wordt belast in box 3 beleggingen. Forfaitair is het voordeel uit beleggen vastgesteld op 4% van de waarde van uw vermogen op 1 januari. Verder wordt het fictief rendement belast met 30% inkomstenbelasting, waardoor over het (positieve) vermogen in box 3 dus effectief 1,2% inkomstenbelasting wordt geheven boven het heffingsvrije vermogen. Het heffingsvrije vermogen van 2017 is € 25.000 en voor partners wordt dit bedrag verdubbeld.

Vastgoedbeleggingen: box 1 of box 3?

Wanneer een belegger inspanningen verricht die door de belastingdienst worden gezien als 'meer dan actief vermogensbeheer' wordt het inkomen (het werkelijke rendement) hiervan belast in box 1 tegen een progressief belastingtarief van maximaal 52%. Als het inkomen verkregen uit onroerend goed niet wordt aangemerkt als winst uit onderneming of inkomen uit overige werkzaamheden, worden vastgoedbeleggingen in fiscale zin gerekend tot box 3 beleggingen.

Belastingheffing in box 1 voorkomen

Belastingheffing in box 1 en andere onaangename verrassingen kunnen eenvoudig worden voorkomen wanneer u het vastgoedbeheer uitbesteedt aan de professionals van De Bloois Vastgoed. Wij zijn u graag van dienst!

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Twijfel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Contact opnemen kan via het contactformulier of telefonisch via 015 750 3040. De Bloois Vastgoed staat voor u klaar.

Neem contact op
In welke regio('s) heeft u interesse? U wordt binnen 24u teruggebeld.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de privacy voorwaarden.
Waarom De Bloois Vastgoed?
  • Wij kennen de markt
  • Wij hebben kennis van de huidige wet- en regelgeving
  • Wij hebben een groot netwerk aan huurders
De Bloois Vastgoed helpt u verder! Bel mij terug
Van A tot Z ontzorgd
No cure no pay
Courant pand
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Contact De Bloois Vastgoed B.V. Noordeinde 46 2611 KJ Delft info@deblooisvastgoed.nl 015 750 30 40
Bedrijfsinformatie Kvk: 69350329 Rekeningnr: NL15 ABNA 0414 9170 14 BTW nr: NL857841786B01
Copyright © 2018 Deblooisvastgoed.nl - Partners - Privacy - Sitemap - Developed by