Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Wat kunnen we voor u betekenen?

De Bloois Vastgoed is een vastgoedmakelaar die zich focust op de aan- en verkoop van (beleggings)panden. Wij zijn voornamelijk actief in de Randstad. Van in en rondom Amsterdam tot Utrecht, maar ook de Zuid-Hollandse regio's Den Haag, Delft, Leiden en Rotterdam. Een groot netwerk aan investeerders staat klaar om uw studentenhuis te kopen. Uw pand wordt door ons altijd aan meerdere investeerders aangeboden om een zo hoog mogelijk bod te realiseren. 

Naast vastgoed verkopen houden we ons bezig met andere gerelateerde diensten, bijvoorbeeld het verhuren en beheren van vastgoed, en tevens de financiering ervan. 

Ons netwerk is hoofdzakelijk in de Randstad en grootstedelijke gebieden opzoek naar:
Woningen/vastgoedportefeuilles Verhuurd(e) of lege woning(en), kamerverhuurpanden, studentenwoningen, studio’s, appartementen, hele panden en woonwinkelpanden.
Grondposities/ (her)ontwikkelingslocaties/ transformaties Locaties waar nieuwbouw kan plaatsvinden of getransformeerd mag worden naar woningbouw.
Kantoorruimten Kantoren in Nederland gelegen op strategische locaties.
Bedrijfsgebouwen Bedrijfspanden op goed ontsloten bedrijfsterreinen.

Onze voordelen

Wanneer u kiest voor De Bloois Vastgoed, kunt u genieten van een aantal handige voordelen: 

  • Er wordt geen financieel voorbehoud opgenomen in de koop;
  • De verkoop wordt veilig, discreet en snel geregeld;
  • U betaalt géén courtage: deze wordt door de koper betaald;
  • U ontvangt snel een eerlijke prijs voor uw pand;
  • Wij beschikken over een groot netwerk van investeerders, waardoor een snelle en goede verkoop binnen handbereik is;
  • We bieden van A tot Z service: u bent compleet ontzorgd!

Kortom: het verkopen van een studentenhuis kost eigenlijk nauwelijks werk en energie wanneer u kiest voor De Bloois Vastgoed. We zullen het gehele proces uit handen nemen. Natuurlijk worden alle handelingen wel in samenspraak gedaan met u: uw eisen en wensen vormen onze richtlijnen.

De juiste koper voor uw pand

Door jarenlange ervaring en kennis kennen wij de markt uitermate goed. Hierdoor kunnen wij in ons netwerk de juiste investeerders uitkiezen die op zoek zijn naar beleggingspanden. Zo is een geschikte koper snel gevonden. Dit maakt het verkopen van een studentenhuis gemakkelijker en sneller.

Hoe gaat een studentenhuis verkopen in zijn werk?

Een studentenhuis verkopen wordt gedaan middels een stille verkoop. Hiermee wordt uw pand dus niet openbaar verkocht, maar leggen wij uw pand voor aan een aantal investeerders uit ons netwerk waarvan wij denken dat ze interesse zullen hebben. Doordat we door de jaren heen een vertrouwensband met onze investeerders in ons netwerk hebben opgebouwd, kunnen wij op een snelle en goede manier een juiste prijs afspreken. De daadwerkelijke verkoop zal pas plaatsvinden na uw akkoord. Dit geeft ons ook een sterke positie in het helpen van studentenhuisvesting

Verdere informatie

Wilt u meer informatie krijgen over een studentenhuis verkopen? Dan kunt u op onze website nog meer informatie vinden over de verkoop van een pand. Daarnaast vindt u ook informatie over onze andere diensten. U kunt vrijblijvend contact met De Bloois Vastgoed opnemen om vragen te stellen en om de mogelijkheden te bespreken.

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Onze beoordeling 9.2 10 Gebasseerd op 10 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Stappenplan
Stap 1: We zetten uw pand uit in ons netwerk
Stap 2: Ontvang één of meerdere biedingen
Stap 3: Wij wikkelen de gehele verkoop verder voor u af
Klik hier om uw vastgoedobject te verkopen
Waarde van uw vastgoed object berekenen Doorloop de stappen hieronder en ontvang uw berekening en advies vrijblijvend in uw mailbox. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.