Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Waarom beleggen in vastgoed in Delft?

De reden is dat de vraag naar kamers vele malen groter is dan het aanbod aan kamers. Dit komt omdat de TU Delft jaarlijks groeit en daarmee de behoefte aan (studenten) kamers toeneemt. Concreet betekent dit dat uw beleggingspand snel en volledig verhuurd kan worden. De Bloois Vastgoed zorgt ervoor dat u de beste prijs voor uw beleggingspand betaalt en tevens regelt De Bloois Vastgoed ook de beste prijs voor de verhuur van uw pand(en). Zo weet u zeker dat u een zo hoog mogelijk rendement behaald uit uw beleggingspand. Op de lange termijn voorzien wij ook dat (beleggings)panden in waarde stijgen vanwege de krapte op de woningmarkt in het algemeen.

De Bloois Vastgoed als uw beleggingspartner

Wilt u een beleggingspand kopen in Delft, bijvoorbeeld voor uw oudedagsvoorziening of voor winst op kortere termijn? Dan bent u bij De Bloois Vastgoed aan het juiste adres. De Bloois Vastgoed is gevestigd in Delft. Naast de kennis van de algemene beleggingsmarkt, hebben wij ook specifiek kennis van de vastgoedmarkt in Delft. We bevinden ons namelijk midden in deze markt. Daarnaast hebben we een groot netwerk van o.a. aannemers, huurders en juristen, allemaal personen die nodig zijn voor een succesvolle belegging in een pand. Speelt u met het idee om een beleggingspand te kopen in Delft? Wij helpen u graag verder.

Onze voordelen

De Bloois Vastgoed neemt u mee in de wereld van vastgoedbeleggingen. Of u nu een beleggingspand wilt kopen in Delft of een andere stad in Nederland, wij weten waar u rekening mee moet houden en hoe een dergelijke aankoop in zijn werk gaat. Uiteraard met het doel een zo hoog mogelijk rendement te genereren middels de verkoop of verhuur van het beleggingspand. Bij ons profiteert u bovendien van deze voordelen:

  • Wij geven advies tijdens bezichtigingen;
  • Wij begeleiden u gedurende het hele proces, van zoekplan opstellen tot bezichtigen en van aankoop tot verkoop of verhuur;
  • Wij maken heldere rendementsberekeningen;
  • Wij vragen voor u de benodigde stukken op, zoals het bestemmingsplan van het gebouw en/of de grond;
  • Wij geven u advies omtrent verhuurvergunningen en brandveiligheid;
  • Wij voeren de onderhandelingen over de aankoopvoorwaarden;
  • Wij verzorgen de juridische controle van overeenkomsten;
  • Wij organiseren de eindinspectie en begeleiding bij de notaris;
  • Wij verzorgen de verhuur van uw beleggingspand;

Beleggingspand kopen in Delft: onze aanpak

Voor u overgaat tot een beleggingspand kopen in Delft, gaan we met u in gesprek. Wat is uw beleggingsdoel? Wat is uw budget? Wat wilt u met uw beleggingspand doen? Door over deze vragen met u in gesprek te gaan, wordt het voor ons helder hoe en waarmee we u het beste kunnen helpen. Het geeft richting aan de zoektocht en biedt kaders voor het vaststellen van de koopovereenkomst. Daarnaast geeft het ons de nodige informatie om uw belegging succesvol tot het beoogde rendement te laten groeien.

Wilt u een beleggingspand kopen in Delft? Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak, waarbij we toelichten wat we voor u kunnen betekenen en waarbij u ons kunt vertellen wat uw wensen zijn. Neem contact met ons op tussen 09:00 en 18:00 uur of vul ons contactformulier in, dan bellen wij u terug.

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Stappenplan
Stap 1: Neem vrijblijvend contact op
Stap 2: Wij zoeken een geschikt beleggingspand
Stap 3: U ontvangt gedegen advies voor het perfecte bod
Stap 4: Wij wikkelen de gehele koop verder voor u af
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.