Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Uw vastgoed verkopen

Heeft u het besluit genomen en wilt u uw vastgoed verkopen? Dan kunnen de adviseurs van De Bloois Vastgoed u hierbij helpen door middel van een adviserende rol aan te nemen of door de gehele verkoop van u overnemen. Door de jarenlange ervaring voelen wij ons comfortabel in beide rollen en kennen wij de markt door en door. Wenst u dat wij de gehele verkoop uit handen nemen? Dan werken wij door middel van ‘stille verkoop’, dit betekent dat wij uw vastgoed (eerst) aanbieden aan ons netwerk van investeerders. De kans op een ‘deal’ met een investeerder in dit netwerk is namelijk enorm hoog. Dit komt doordat de intentie van de investeerders in ons netwerk overeenkomt met waar wij naar op zoek zijn bij de verkoop van uw vastgoed. Naast de intentie speelt vertrouwen ook een grote rol en dit netwerk bestaat dan ook alleen maar uit investeerders waar wij een goede vertrouwensband mee hebben opgebouwd. 

Vastgoed verkopen zonder paarse krokodillen

De Bloois Vastgoed begrijpt dat, wat voor ons dagelijkse bezigheden zijn, voor u enorme stappen kunnen zijn. Hierdoor willen wij uw vastgoed verkopen zonder paarse krokodillen. Wij willen u namelijk meenemen in het gehele proces en bieden u volledige transparantie in iedere handeling. Er wordt namelijk ook nooit een keuze gemaakt zonder samenspraak en toestemming vanuit u! Het belangrijkste voor ons is namelijk dat u tevreden bent met de uiteindelijke verkoop en dat wij u hierbij hebben kunnen helpen. Wilt u uw vastgoed verkopen? Dan kunnen wij u vooraf het volgende al meegeven:
Bij De Bloois Vastgoed…

– bent u verzekerd van een snel, eerlijk en een goed bod;
– worden de courtagekosten door de koper betaald;
– wordt u volledig ontzorgt in het proces.

Zoals eerder aangegeven, nemen wij ook graag de adviserende rol aan en geven wij tips rondom het verkopen van uw huis!

Vastgoed verkopen met De Bloois Vastgoed

Al met al willen wij u vertellen dat wanneer u uw vastgoed wilt verkopen, u bij De Bloois Vastgoed in goede handen bent. Bent u benieuwd naar eventuele samenwerking? Dan verwijzen wij u graag door naar onze contact pagina

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.