Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Terugkerende vragen rondom studentenhuisvesting

Als student kan er enorm veel op u afkomen. Gaat u op uzelf wonen? In welke stad zit de gewenste opleiding? En waar moet u allemaal rekening mee houden tijdens de zoektocht naar een geschikte woning? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van vragen die iedere student herkent. De Bloois Vastgoed heeft als missie om al uw vraagstukken te beantwoorden en om de best passende oplossingen voor u te realiseren. Hieronder hebben wij twee veelvoorkomende vragen genoteerd:

  • Wat houdt studentenhuisvesting eigenlijk precies in?
    Studentenhuisvesting is kort gezegd het beheren, het verhuren aan en het bouwen van verschillende vormen woonruimtes voor studenten. 
  • Wat zijn de verschillende vormen studentenhuisvesting?
    De verschillende vormen zijn: studentenflats, campus, verenigingshuizen, hospitaverhuur, kraak en anti-kraak, studentenkot en peda.

Wat vinden de studenten belangrijk?

Als student wilt u zich graag prettig voelen in uw woning, een scherpe prijs betalen en het liefst zo dicht mogelijk bij de betreffende school gevestigd zijn. Echter ervaart Nederland al jaren een tekort aan studentenwoningen en zorgt dit voor een moordende concurrentie bij iedere studentenwoning die ter beschikking komt. Er zijn ellenlange wachtrijen en vele aanmeldingen bij elke woning, waardoor vele studenten genoegen nemen met minder kwalitatieve woningen. Laat u helpen met uw studentenhuisvesting door De Bloois Vastgoed en wees gegarandeerd van een studentenwoning dat voldoet aan uw wensen en eisen. 

De Bloois Vastgoed; gewenste studentenhuisvesting!

Doordat wij al jarenlang ervaring hebben als vastgoedmakelaar kennen wij de markt van binnen en van buiten. In de jaren hebben wij een grote en betrouwbare netwerk opgebouwd dat bestaat uit vele ondernemers, huurders/verhuurders en investeerders. Bent u op zoek naar een kwalitatieve studentenwoning? Vertrouw dan op onze expertise en deskundigheid rondom huisvesting voor studenten. Gedurende het proces kunt u continu uw vragen stellen en zorgt De Bloois Vastgoed er voor dat u te allen tijde op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. 

Laten we samen beginnen aan uw zoektocht!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen rondom de studentenhuisvesting? Onze deskundige adviseurs staan u graag te woord. De Bloois Vastgoed begeleid u door het gehele traject en kunnen u volledig ontzorgen rondom het realiseren van een passende studentenwoning. Zie hier het aanbod!

Nadat wij uw wensen hebben genoteerd, gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag en wordt u op de hoogte gehouden van al het nieuws. Neem vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wilt u liever telefonisch te woord worden gestaan door onze experts? Dan staan wij u graag te woord tijdens de aangegeven openingstijden!

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.