Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Wat doet een vastgoedmakelaar?

Een vastgoedmakelaar fungeert als een adviseur bij het kopen, verkopen, huren of verhuren van vastgoed. Voor al deze handelingen zijn namelijk bepaalde processen ontstaan die u dient te doorlopen. Daarnaast houdt een vastgoedmakelaar de markt constant in de gaten en probeert die altijd de beste prijs voor u te regelen. Wilt u bijvoorbeeld uw huis verkopen? Dan is het ook belangrijk om een niet emotioneel betrokken adviseur er bij te hebben die u adviezen geeft.

Wilt u een huis kopen? Dan is het belangrijk om vooraf te weten in welke regio u wilt wonen en wat de financiering mogelijkheden zijn. Heeft u bijvoorbeeld nagedacht over; de grote van het huis, wilt u een vrijstaande woning of een appartement, of bent u op zoek naar een twee onder één kap? En zo zijn er nog meerdere vragen waar u bij stil dient te staan. Bent u bij de bank langs geweest en heeft u hypotheekadvies gekregen? Dan kunt u dit samen met de andere wensen doorgeven aan de vastgoedmakelaar en dan kan de zoektocht beginnen!

Naast het kopen en verkopen hoeft u zelf ook niet de onderhandeling aan te gaan. U kunt dit overlaten aan de makelaar. Natuurlijk maakt de makelaar geen enkele doorslaggevende beslissing zonder toestemming vanuit u. Al met al, u wordt ontzorgt van het hele proces dat er bij komt kijken!

De Bloois Vastgoed als uw vastgoedmakelaar 

Door te kiezen voor De Bloois Vastgoed als uw vastgoedmakelaar bent u verzekerd van volledige transparantie, betrouwbaarheid en zekerheid. Er wordt namelijk geen enkele keuze gemaakt zonder dat we het eerst overleggen. Wij zijn al 21 jaar actief op de markt en hebben hierdoor een enorm sterke vertrouwensband gecreëerd met de investeerders maar ook met onze klanten. En doordat wij al een enorm netwerk hebben opgebouwd dat bestaat uit potentiële kopers, verkopers, huurders en verhuurders, kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij een goed aanbod kunnen regelen.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn met De Bloois Vastgoed als uw vastgoedmakelaar? Neem dan contact met ons!

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.