Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Wat kan een vastgoedadviseur voor u betekenen?

Wanneer u overweegt om vastgoed te kopen, verkopen of hierin te beleggen is het verstandig om met een vastgoedadviseur in zee te gaan. U wilt er namelijk zeker van zijn dat u het juiste pand kiest om in de investeren. Een vastgoedadviseur helpt u hierbij. Hij of zij schetst een realistisch beeld van de voor- en nadelen die u als aankoper, verkoper of belegger tegenkomt wanneer het gaat om een specifiek pand. Daarbij ondersteunt een vastgoedadviseur u ook bij alle overige zaken zoals het inspecteren van de technische staat, regelen van de energietransitie en maken van de rendementsberekening. Dit zijn slechts enkele van de services die een vastgoedadviseur u biedt.

Een volledig vastgoedadvies

Wanneer u geïnteresseerd bent in een vastgoedadvies bespreken wij allereerst samen uw wensen door. Denk hierbij aan onderwerpen als wat het doel van de investering is, of u uw vastgoed graag dicht bij huis houdt en binnen welke termijn u graag opbrengsten wilt zien. Uw vastgoedadviseur bespreekt dergelijke punten met u en bekijkt uw financiële alsook uw persoonlijke situatie. Aan de hand van dit gesprek start uw vastgoedadviseur met het opstellen van uw vastgoedadvies.

Uw vastgoedadviseur gaat nu op zoek naar een mooi project voor uw investering, belegging of aankoop/verkoop/verhuur. Dit legt hij of zij allemaal vast in het vastgoedadvies. Logischerwijs heeft u op dit punt nog vragen aan uw vastgoedadviseur, deze kunt u ook zeker stellen. Hij of zij attendeert u op de mogelijke risico’s en geeft u een heldere uitleg van de situatie. 

Zijn alle risico’s ingedamd en tonen jullie beide vertrouwen in het project? Dan kunt u langsgaan bij de notaris. Uw vastgoedadviseur blijft tijdens dit proces aanwezig alsook na de opvolging van de aan- of verkoop. Zo blijft De Bloois Vastgoed nog ver na oplevering gefocust op uw pand. Middels vastgoedbeheer heeft u geen omkijken meer naar uw woning en kunt u gerust zijn van de waarde en opbrengsten.

De Bloois Vastgoed als vastgoedadviseur

  • Wij beschikken over een breed netwerk binnen de makelaardij om zo het juiste aanbod voor u te realiseren
  • Wij bieden u panden aan nog voordat deze officieel op de markt verschijnen
  • De huidige markt kennen wij als geen ander en wij kijken met een duidelijke blik naar de toekomstige markt
  • Niet alleen verzorgen wij het aankoop- en verhuurtraject, wij specialiseren ook in vastgoedbeheer. Zo bent u ontzorgd van punt A tot Z
  • U kunt tevens bij ons terecht voor de verbouwing van een pand met ons uitgebreide netwerk van aannemers
  • Onze kennis van de huidige wet- en regelgeving is altijd up-to-date

Geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op met De Bloois Vastgoed. 

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.