Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Verkoop uw beleggingspand in Delft via De Bloois Vastgoed

Wilt u de verkoop van uw beleggingspand vlekkeloos geregeld zien en ook nog eens voor de juiste prijs, dan is De Bloois Vastgoed uw partner. Met behulp van ons groot netwerk van vastgoedinvesteerders is uw beleggingspand snel verkocht. Onze ervaring is dat een zo optimaal mogelijk bod gehaald wordt door uw pand bij verschillende investeerders aan te bieden.

Ons netwerk is hoofdzakelijk in de Randstad en grootstedelijke gebieden opzoek naar:
Woningen/vastgoedportefeuilles Verhuurd(e) of lege woning(en), kamerverhuurpanden, studentenwoningen, studio’s, appartementen, hele panden en woonwinkelpanden.
Grondposities/ (her)ontwikkelingslocaties/ transformaties Locaties waar nieuwbouw kan plaatsvinden of getransformeerd mag worden naar woningbouw.
Kantoorruimten Kantoren in Nederland gelegen op strategische locaties.
Bedrijfsgebouwen Bedrijfspanden op goed ontsloten bedrijfsterreinen.

Wat kan De Bloois Vastgoed voor u betekenen?

De Bloois Vastgoed richt zich enkel en alleen op beleggingspanden en heeft haar werkgebied in Zuid-Holland, waaronder Delft. We zijn dagelijks bezig met het aankopen en verkopen van beleggingspanden in Delft en regio. Daarnaast zijn we ook actief op het terrein van vastgoedbeheer.

Wij regelen de verkoop van uw beleggingspand in Delft voor u

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van De Bloois Vastgoed dan bent u verzekerd van de verkoop van uw beleggingspand tegen de juiste prijs én ook nog eens snel geregeld. U hebt er geen omkijken naar, wij regelen de verkoop van uw pand van begin tot eind. Dankzij onze ervaring in de vastgoedbranche durven we u met zekerheid te zeggen dat we precies weten hoe wij uw beleggingspand zo snel mogelijk en voor de beste prijs verkocht krijgen. Ons netwerk bestaat uit diverse investeerders die altijd op zoek zijn naar nieuwe panden om in te beleggen. Een geschikte koper is dus zo gevonden.

Stille verkoop

Wanneer u uw beleggingspand in Delft wilt verkopen, dan wordt het niet openbaar te koop gezet, maar bieden we uw pand aan via een 'stille verkoop'. Uw pand wordt voorgelegd aan diverse investeerders waarvan wij weten dat het betreffende beleggingspand interessant zou kunnen zijn voor hen. Uiteraard vindt er alleen een verkoop plaats wanneer er een marktconforme prijs is geboden.

Het lukt ons eigenlijk altijd wel om een beleggingspand voor de juiste prijs te verkopen, omdat wij uitermate goed op de hoogte zijn van de wensen van de vastgoedinvesteerders. We hebben door de jaren heen dan ook een goede vertrouwensband opgebouwd met ons netwerk, waardoor we exact weten wat we aan elkaar hebben.

De voordelen van De Bloois Vastgoed

Wilt u een beleggingspand verkopen in Delft, dan nemen wij het verkoopproces graag van u over. Alles gebeurt uiteraard wel altijd in overleg met u. Uw wensen zijn onze richtlijnen. Ook kunnen we helpen met student housing en zorgen wij voor dé perfecte studentenwoning. 

De belangrijkste voordelen van De Bloois Vastgoed:

  • Groot netwerk investeerders, hierdoor bent u verzekerd van een goed bod;
  • Géén courtagekosten: bij ons betaalt de koper de courtage;
  • Géén financieel voorbehoud opgenomen in de koop;
  • Snel een goede prijs voor uw beleggingspand;
  • Het gehele verkooppproces wordt uit handen genomen, geen zorgen;
  • Veilig, snel en discreet geregeld.

Meer weten over een beleggingspand verkopen in Delft via De Bloois Vastgoed?

Wilt u meer informatie over het verkopen van een beleggingspand of wilt u weten waarmee De Bloois Vastgoed u nog meer kan helpen?  Neem vrijblijvend contact op met De Bloois Vastgoed om de mogelijkheden te bespreken of lees verder over een van de volgende onderwerpen:

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Onze beoordeling 9.2 10 Gebasseerd op 10 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Stappenplan
Stap 1: We zetten uw pand uit in ons netwerk
Stap 2: Ontvang één of meerdere biedingen
Stap 3: Wij wikkelen de gehele verkoop verder voor u af
Klik hier om uw vastgoedobject te verkopen
Waarde van uw vastgoed object berekenen Doorloop de stappen hieronder en ontvang uw berekening en advies vrijblijvend in uw mailbox. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.