Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Huis verkopen en gratis blijven wonen

Wanneer uw hypotheek lager is dan de verkoopwaarde van uw huis heeft u een overwaarde op uw huis. Zo heeft u de mogelijkheid om uw opgebouwde overwaarde te laten uitkeren, uw huis te verkopen en er vervolgens gratis in te blijven wonen. De nieuwe eigenaar van het huis wordt juridisch eigenaar en koopt hiermee het blooteigendom (grond inclusief huis) terwijl u het woonrecht behoudt. Op deze manier kunt u dus uw huis verkopen en er gratis in blijven wonen. 

Ook heeft u de mogelijkheid om uw woning aan De Bloois vastgoed te verkopen. De verkoopprijs van uw huis wordt vastgesteld naar uw leeftijd en de waarde van het huis. Zo bezit u de absolute waarde van uw huis op uw rekening en wordt er in een contract vastgesteld dat u gratis in uw huis kunt blijven wonen. Het grote voordeel hiervan is dat u dus geen huur hoeft te betalen. De kosten voor het huren zitten namelijk al in de verkoopprijs. 

Overweegt u uw huis te verkopen en gratis te blijven wonen? Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden!

Huis verkopen en terug huren

Verder heeft u ook de optie om uw woning te verkopen en vervolgens terug te huren. Op deze manier kunt u profiteren van de waarde van uw woning zonder te hoeven verhuizen. U betaald hierbij maandelijks huur en kunt verder gewoon zorgeloos blijven wonen in uw huis. Zo hoeft u zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken over de onderhoud en waardevermindering van het huis, u heeft de waarde van uw huis op eigen rekening en bespaart hiermee  op jaarlijks terugkerende lasten! Neem contact op met De Bloois Vastgoed en ontdek de mogelijkheden voor het verkopen van uw huis terwijl u er blijft wonen.

Vragen of opmerkingen? 

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen of bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw huis terwijl u er blijft wonen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail: info@deblooisvastgoed.nl of telefonisch: 015 750 30 40. Ook kunt u een vrijblijvend bod aanvragen, door op de groene knop bovenin te pagina te klikken met ‘vrijblijvend een bod aanvragen’. 

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Waarde van uw vastgoed object berekenen Doorloop de stappen hieronder en ontvang uw berekening en advies vrijblijvend in uw mailbox. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.