Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Opkoper van huizen

Als vastgoedmakelaar willen wij u, als woningverkoper, ontzorgen van alle lasten die bij het verkopen van uw woning komen kijken. De Bloois Vastgoed opereert ook als opkoper van huizen en zo kunnen wij de verkoopoverdracht enorm snel regelen. U weet namelijk al binnen enkele dagen waar u aan toe bent! Doordat er geen makelaarskosten worden door belast wanneer wij uw woning opkopen, kunnen deze duizenden euro’s gebruikt worden voor het kopen van uw nieuwe huis! Wanneer u uw huis verkoopt aan ons als opkoper van huizen behaalt u een aantal voordelen:

  • Het gehele proces is vrijblijvend;
  • Géén makelaarskosten worden door belast;
  • Het gehele verkoopproces is compleet ontzorgt;
  • U bepaalt de overdrachtsdatum;
  • Uw huis is direct verkocht!

Uw huis verkopen aan opkoper

Door uw huis te verkopen aan opkoper De Bloois, bent u voorzien van een soepel en rendabel traject. Wij ontzorgen u van alle lasten die bij de verkoop komen kijken, zorgen voor goede prijzen en zijn zeer transparant in onze werkwijze. Wij bieden uw woning aan voor verkoop. Dit bieden wij ten eerste aan door middel van ‘stille verkoop’. Dit betekent dat wij uw woning eerst aanbieden aan ons netwerk van investeerders die allemaal opereren als huizen opkopers. Zoals aangegeven willen wij zo transparant mogelijk werken en hierdoor nemen wij u dus mee met ieder aanbod dat wij ontvangen rondom uw woning. 

Mocht het voorkomen dat u uw huis aan ons verkoopt, maar u moeite heeft met het vinden van een nieuwe woning? Dan is het terug huren natuurlijk mogelijk, u hoeft zich namelijk geen zorgen te maken over dat u een dak boven uw hoofd heeft. 

Schakel De Bloois Vastgoed als huis opkoper in!

Bent u geïnteresseerd en wilt u ontzorgt worden met alle handelingen rondom het verkopen van uw huis? De Bloois is uw vastgoed adviseur en zorgt er voor dat er een enorme last van uw schouder valt. Wij hebben al jarenlang ervaring op de vastgoedmarkt en hierdoor bent u er van verzekerd dat u met een deskundig adviseur van De Bloois Vastgoed aan tafel zit. Wilt u een vrijblijvend aanbod aanvragen? Neem dan contact met ons op via ons contact formulier!

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.