Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Wanneer uw huis laten taxeren?

Uw huis laten taxeren voor verkoop  kan u helpen bij het bepalen van een geschikte vraagprijs voor uw huis. Wilt u weten wat uw huis waard is? Verkoop uw huis zonder makelaar? Het laten taxeren van het huis door een onafhankelijke taxateur is een door veel consumenten gekozen optie. 

Voor wie is een taxatie onmisbaar?

Een officieel taxatierapport is geen verplicht document wanneer u uw huis op de woningmarkt wil aanbieden. Maar voor wie is zo’n taxatierapport dan wel onmisbaar? De koper moet in de meeste gevallen het huis laten taxeren. De koper heeft namelijk een taxatierapport nodig bij de aanvraag voor een hypotheek. Hiermee kan de koper aantonen dat het leenbedrag niet hoger is dan de waarde van het huis. In sommige gevallen dient er een gevalideerde taxatie aanwezig te zijn, hier komen dan ook weer extra kosten bij kijken. 

Huis laten taxeren voor verkoop? Bespaar kosten!

Uw huis laten taxeren voor verkoop? Dat is dus als verkoper niet perse nodig. Wilt u als verkoper wel weten wat de reële woningwaarde van uw huis is, zodat u een juiste overweging kunt maken voor de vraagprijs? Dan kunt u terecht bij verschillende partijen die u helpen de woningwaarde van uw huis te bepalen. Zo kunt u geholpen worden door een verkoopmakelaar die regelmatig de vraagprijs van woningen aan het vergelijken is. Dankzij gedegen advies van de verkoopmakelaar kunt u een passende vraagprijs opstellen voor uw huis. 

Direct uw huis kwijt? Wij doen een bod!

Wilt u uw huis verkopen zonder uw huis te laten taxeren voor verkoop? Kosten besparen en een aantrekkelijke marktprijs krijgen voor uw woning? Bij De Bloois Vastgoed kunt u terecht voor een gratis en vrijblijvend bod aanvraag. Als vastgoedmakelaar hebben wij een uitstekend beeld van de huizenmarkt en kunt u bij ons terecht voor niet alleen advies maar ook het direct verkopen van uw huis voor de beste prijs. U hoeft uw huis niet te laten taxeren voor verkoop, betaalt geen makelaarskosten en u zit nergens aan vast. Verkoop uw huis tegen de best mogelijke voorwaarden.

Contact opnemen met De Bloois Vastgoed

Geïnteresseerd in een vrijblijvend bod voor uw huis? Neem dan contact op met De Bloois Vastgoed via het nummer 015 - 750 30 40 of het e-mailadres info@deblooisvastgoed.nl. U kunt ook direct een vrijblijvend bod aanvragen via de ‘vrijblijvend een bod aanvragen’ knop bovenin de pagina. 

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Waarde van uw vastgoed object berekenen Doorloop de stappen hieronder en ontvang uw berekening en advies vrijblijvend in uw mailbox. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.