Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Hierom kunt u een huurder niet uit uw woning zetten

De reden dat u uw huurder niet simpelweg uit uw woning kunt zetten bij verkoop is dat koop geen huur breekt. De huurder heeft namelijk een huurbescherming waar in staat dat hij of zij, bij verkoop van de woning, er voor dezelfde voorwaarden mag blijven wonen. Dit betekent dus dat uw opties beperkt zijn wanneer u wilt verkopen of gedwongen bent te verkopen. De eenvoudigste oplossing hiervoor is dat u uw woning verkoopt aan iemand die het geen probleem vindt deze huurder erbij te nemen, in dat geval is uitzetten niet nodig.

De Bloois Vastgoed beschikt over een groot netwerk van beleggers en investeerders welke dergelijke panden maar al te graag van uw handen af nemen. Wij ontzorgen u van A tot Z tijdens het verkoopproces. Zo hoeft u niet te lijden onder de voorwaarden van het huurcontract én is het niet nodig uw huurder noodgedwongen uit te zetten. 

Welke mogelijkheden heb ik nog meer?

Hoewel u via rechtswege het huurcontract niet kunt beëindigen kunt u dit op andere manieren proberen. Deze manieren zullen wij even voor u toelichten:

Huurder uitzetten middels vervangende woning

U kunt ervoor kiezen om te onderhandelen met de huurder. Zo kunt u aanbieden om een vervangende woning voor diegene te vinden. Wanneer dit een betere woning voor eenzelfde prijs en voorwaarden betreft maakt u het aantrekkelijk voor uw huurder. Zodra hij of zij hiermee akkoord gaat hoeft u uw huurder officieel niet uit huis te zetten. 

Huurder uitzetten middels vergoeding

Een andere mogelijkheid is het aanbieden van een geldsom. Deze ‘vergoeding’ kan echter al snel oplopen tot een bedrag van 7000 euro. Wanneer u uw huurder wilt uitzetten door financiële problemen is dit al snel geen optie meer. In dat geval kunt u nog uw kansen wagen bij de rechter. In uitzonderlijke situaties willen zij nog wel eens meedenken met de situatie wanneer het uitzetten van uw huurder cruciaal is voor de verkoop. Echter biedt dit geen garantie tot slagen. 

Uw situatie overdragen aan De Bloois Vastgoed

Wanneer wij uw woning behandelen als een beleggingspand is uitzetting van uw huurder niet nodig. Wij bieden uw woning namelijk aan middels stille verkoop bij een geïnteresseerde groep kopers. Uw pand komt hierdoor niet terecht op Funda maar wordt discreet aangeboden. Deze potentiële kopers zijn specifiek opzoek naar beleggingspanden, hierdoor kan uw huurder vaak probleemloos in zijn of haar woning blijven. Zo verkopen wij het pand zonder problemen, snel én tegen de juist prijs. 

Contact opnemen met De Bloois Vastgoed

De verkoop van uw woning incl. huurder blijkt daarom de beste optie voor beide partijen te zijn. U kunt uw woning verkopen, net als bij een leegstaand pand mogelijk is. Zoals u nu dus ziet is het uitzetten van uw huurder bij verkoop niet relevant. Wij helpen u namelijk direct met het vinden van de juiste koper. 

Contact opnemen met De Bloois Vastgoed kan middels ons telefoonnummer: 015 750 30 40, u spreekt direct een van onze ervaren vastgoedmedewerkers. Stuurt u liever een mail? Ook dat is mogelijk naar: info@deblooisvastgoed.nl. Met onze professionele kennis van de markt én ons grote netwerk aan woningbeleggers weten wij uw woning snel te verkopen zonder benodigde uitzetting van uw huurder.
 

Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Van A tot Z ontzorgd
De beste prijs
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.