Ons team van ervaren vastgoedmedewerkers staat klaar! 015 750 30 40

Wat is sale and lease back?

Het is de Engelse term voor, zoals de naam al doet vermoeden, de verkoop van een vastgoedobject om het vervolgens voor een bepaalde tijd terug te huren. Bij sale en lease back wordt het vastgoed door de eigenaar-gebruiker verkocht aan een belegger. De voormalige eigenaar wordt daaropvolgend voor een bepaalde tijd huurder van het betreffende object.

Heeft u interesse om uw pand te verkopen en terug te huren? Dan staan wij graag voor u klaar. De Bloois Vastgoed is namelijk uw specialist op het gebied van beleggingspanden (ver)kopen, en ook een woning verkopen en terughuren behoort tot de mogelijkheden.

Ons netwerk is hoofdzakelijk in de Randstad en grootstedelijke gebieden op zoek naar:
Woningen/vastgoedportefeuilles Verhuurd(e) of lege woning(en), kamerverhuurpanden, studentenwoningen, studio’s, appartementen, hele panden en woonwinkelpanden.
Grondposities/ (her)ontwikkelingslocaties/ transformaties Locaties waar nieuwbouw kan plaatsvinden of getransformeerd mag worden naar woningbouw.
Kantoorruimten Kantoren in Nederland gelegen op strategische locaties.
Bedrijfsgebouwen Bedrijfspanden op goed ontsloten bedrijfsterreinen.

Voor wie is het interessant?

Heeft u overwaarde op uw woning en heeft u behoefte aan financiële vrijheid? Maar bent u niet van plan te verhuizen en blijft u graag in uw eigen vertrouwde omgeving wonen? Dan is het een goede oplossing om uw pand te verkopen en vervolgens terug te huren. Maar ook voor ouderen die in aanmerking komen voor een verzorgingstehuis kan het interessant zijn. Vaak moeten ouderen wachten totdat ze daar terecht kunnen en willen zij tegelijkertijd in deze situatie hun woning zo snel mogelijk verkopen, zodat ze naar het verzorgingstehuis kunnen zonder dubbele woonlasten. In zo'n soort situatie kunt u met sale and lease back deze situatie prima overbruggen. Zo kunnen zij zo lang als nodig op hun vertrouwde plek verblijven. Bovendien is het ook een interessante situatie voor ondernemers die zoeken naar uitbreiding van hun liquide middelen. Zo kan de organisatie op de bestaande locatie blijven zitten en beschikken zij binnen afzienbare termijn over middelen die zowel de balanspositie als investeringen mogelijk maken.

Wat zijn de voordelen?

Een pand of huis verkopen en terughuren kent een aantal voordelen voor de verkoper:

  • Geen onroerend goed risico voor u;
  • U maakt kapitaal vrij, bijvoorbeeld om uit te breiden;
  • Het kan voor u fiscaal voordelen bieden;
  • Besparen op kosten van vastgoedbeheer en exploitatie;
  • Versterking van de balans.

Uw pand of huis verkopen en terughuren?

Een zakelijk pand of uw eigen huis verkopen en terughuren? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt met al uw vragen omtrent de moderne verkoopconstructie terecht bij een van onze deskundige medewerkers. Wij beschikken over een jarenlange ervaring in sale en leaseback contracten. Door ons grote netwerk van investeerders, vinden wij in de meeste gevallen binnen afzienbare tijd iemand die uw pand op kan kopen. Wij staan u graag bij in dit proces.

U kunt vrijblijvend telefonisch of per contactformulier contact opnemen met De Bloois Vastgoed als u uw eigen huis wilt verkopen en terughuren.

Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Pascal de Bloois Directeur / Vastgoed adviseur
Klik hier om uw vastgoedobject
te verkopen
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Onze beoordeling 9.2 10 Gebasseerd op 10 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Stappenplan
Stap 1: We zetten uw pand uit in ons netwerk
Stap 2: Ontvang één of meerdere biedingen
Stap 3: Wij wikkelen de gehele verkoop verder voor u af
Klik hier om uw vastgoedobject te verkopen
Waarde van uw vastgoed object berekenen Vul het onderstaande formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Stap 1 / 3
Adres te verkopen object
Volgende stap
Specificaties
Vorige stap Volgende stap
Contactgegevens
Vorige stap
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 015 750 30 40 info@deblooisvastgoed.nl
De Bloois Vastgoed
015 750 30 40
info@deblooisvastgoed.nl
Route De Bloois Vastgoed is centraal gelegen in het centrum Delft. Wij zijn goed te bereiken vanaf afslag Delft-Noord vanuit Leiden en Den Haag gelegen aan de A4, Zoetermeer gelegen aan de A12 of Rotterdam gelegen aan de A13. Ook vanuit de omliggende gebieden zoals Schiedam, Naaldwijk, Gouda, Noordwijk, Wassenaar en Alphen aan de Rijn zijn wij goed te bereiken.