Wanneer u gaat beleggen in vastgoed, dan wilt u als vastgoedeigenaar dat uw vastgoed doorlopend wordt verhuurd en dat alles vlekkeloos verloopt, zonder dat het u zelf veel energie en tijd kost. De dagelijkse zorg voor het vastgoedbeheer, zoals bijvoorbeeld het oplossen van storingen, kunt u dan ook aan ons overlaten. De redenen om beheer uit te besteden zijn verschillend. Er zijn bepaalde belastingregels die het voor particuliere investeerders aantrekkelijk maken om vastgoedbeheer uit te besteden. Als u uw belegging fiscaal wilt afrekenen in BOX 3 bijvoorbeeld, wat wij zouden adviseren, dan dient u voor de fiscus het ondernemen in vastgoed, passief te houden. Dit kunt u bewerkstelligen door het beheer uit te besteden aan een professionele partij. De Bloois Vastgoed is met name werkzaam in de regio's Delft, Rotterdam, Den Haag en Leiden.

Verder kan het inzetten van een vastgoedbeheerder u veel tijd en energie besparen. Zo kunt u optimaal genieten van uw rendement. Wij hebben veel kennis en ervaring met het verhuren en vastgoedbeheer van studentenwoningen en zelfstandige woningen. Het risico op leegstand is dan ook erg klein en wij zullen er altijd voor zorgen dat uw vastgoed snel en zorgvuldig wordt verhuurd en onderhouden. Wij kunnen onderstaande werkzaamheden uit handen nemen:

  • Commercieel beheer;
  • Technisch vastgoedbeheer;
  • Financieel en administratief beheer.

Commercieel beheer

Onder commercieel vastgoedbeheer valt het doorlopend verhuren van uw woonruimte. Wij screenen de kandidaat-huurders, verzorgen de huurovereenkomst en laten de huurovereenkomst ondertekenen. Verder onderhouden wij het contact met de huurders tijdens de huurperiode.

Technisch vastgoedbeheer

Technisch vastgoedbeheer is essentieel bij de verhuur van uw beleggingspand. Reparatieaanvragen van huurders en de afhandeling daarvan, is iets waar veel vastgoedeigenaren tegenop zien. Aan de andere kant wilt u wel dat iemand uw huurders onmiddellijk helpt als er een reparatie nodig is. Daarom kunt u het technisch vastgoedbeheer ook aan ons uitbesteden.

Wij houden direct contact met de huurder(s), indien nodig lossen wij de reparatie onmiddellijk op. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van de gang van zaken binnen uw beleggingspand. U als vastgoedeigenaar merkt daar niets van. Bij het verhelpen van grotere gebreken zullen wij offertes opvragen bij (onder)aannemers en deze aan u voorleggen.

Financieel / administratief vastgoedbeheer

Bij het financieel en administratief vastgoedbeheer kunnen wij voor u de huurpenningen incasseren en de controle hierop doen. Als een huurder niet tijdig betaalt, versturen wij aanmaningen. Bij langdurige huurachterstand zullen wij een deurwaarder inschakelen. Het verzorgen van de borgafhandeling, huurverhogingen en het verrekenen van de servicekosten kunt u desgewenst ook uitbesteden. 

Kortom: we kunnen u volledig ontzorgen wanneer u er bijvoorbeeld voor kiest om een studentenwoning te kopen.

Het uitbesteden van het vastgoedbeheer is maatwerk. Wij maken dan ook een passende offerte voor u. Wenst u de beheerbrochure en de tarieven te ontvangen, vul dan het contactformulier in of bel op: 015 750 3040

Neem contact op
In welke regio('s) heeft u interesse? U wordt binnen 24u teruggebeld.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de privacy voorwaarden.
Waarom De Bloois Vastgoed?
  • Wij kennen de markt
  • Wij hebben kennis van de huidige wet- en regelgeving
  • Wij hebben een groot netwerk aan huurders
De Bloois Vastgoed helpt u verder! Bel mij terug
Van A tot Z ontzorgd
No cure no pay
Courant pand
Nagenoeg géén leegstand
Breed netwerk binnen de makelaardij
Contact De Bloois Vastgoed B.V. Noordeinde 46 2611 KJ Delft info@deblooisvastgoed.nl 015 750 30 40
Bedrijfsinformatie Kvk: 69350329 Rekeningnr: NL15 ABNA 0414 9170 14 BTW nr: NL857841786B01
Copyright © 2018 Deblooisvastgoed.nl - Partners - Privacy - Sitemap - Developed by